Skrivebordslamper

En skrivebordslampe giver det perfekte lys til hjemmekontoret

Skrivebordslamper spreder lys til at læse, skrive, lave lektier og arbejde på computeren. Alle disse opgaver er anstrengende for øjnene. En ordentlig belysning er derfor vigtigt og en god ide. Med en skrivebordslampe kan belysningen tilpasses individuelt til de enkelte opgaver. Alt efter behov kan skrivebordslampen fleksibelt rettes til, indstilles i højden eller tilpasses lysbehovet. Ved køb af skrivebordslampe er kvaliteten vigtig, derfor skal skrivebordslampens bestemte egenskaber omfatte: Lyshovedet på skrivebordslampen skal ikke blive varmt. Skrivebordslampen skal stå fast.

Indstillelige skrivebordslamper skal stå fast og blive i den ønskede stilling

Ved siden af de funktionelle egenskaber ved skrivebordslampen, er udseendet naturligvis også af betydning for købet. Skrivebordslampen skal passe til den øvrige indretning i stil og farve. Gode skrivebordslamper forbinder ordentligt design med den nødvendige funktionalitet.

Skrivebordslampe – en nyttig hjælper på kontor og hjemme

Om de står der hjemme eller på kontoret – skrivebordslampe er uundværlig. Ved kontorarbejde må øjnene mestre komplicerede synsopgaver og kræver derfor ordentligt lys. En skrivebordslampe kan sørge for dette lys, der på den ene side er lyst nok og på den anden side ubetinget må være blændfri. Både på arbejdspladsen og også ved eget skrivebord derhjemme skal skrivebordslampen dog aldrig være den eneste belysning. Skrivebordsbelysning er altid kun en nødvendig fuldendelse af almenbelysningen. Er lysforskellen mellem skrivebordet og omgivelserne for stor må øjnene nemlig hele tiden tilpasse sig og bliver hurtigt trætte.

Skrivebordslampen – ikke bare tilbehør, men også et arbejdsredskab

Skrivebordslampen er en af lampetyperne der findes i mange udformninger, i forskellige former, farver og stiltyper. Hensigtsmæssigt ekstra udstyr så som en fleksibel drejearm og klipseholder er også smart at have på en skrivebordslampe. Da skrivebordslamper ikke bare har mange forskellige udseendemæssige udformninger, men også har store forskelle på prisklasserne, skal man spørge sig selv hvor mange timer man dagligt har brug for skrivebordslampens tjeneste. Selvom skrivebordslamper sikkert er designmæssigt tilbehør på arbejdsværelset, er det alligevel et vigtigt arbejdsredskab, der i stor grad biddrager til brugerens velvære. Særligt børn foretrækker til udseendet af deres skrivebordslamper at der er farvede modeller af tegneseriefigurer. På trods af det, skal man ved køb af en skrivebordslampe til børneværelset også være opmærksom på ydelsen og at lampehuset ikke bliver for varmt.

Målrettet lys med skrivebordslamper

En skrivebordslampes opgave er at, der skal målrettet lys på arbejdsfladen, dvs. skrivebordet. Ved opsætningen af skrivebordslampen skal man passe på, at den ikke kaster skygger. Derfor skal en højrehåndet ikke have skrivebordslampen på højre side for at undgå skygger.

 


  • Ca. 30.000 forskellige produkter
  • Fragtfri levering fra 800 kr.*
  • Sikker handel
+45 89 88 18 90

Man. til fre. 09:00 – 17:00

Find den rette belysning til dit hjem

Tilmelding af nyhedsbrev

75 kr. rabatkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2018, med en bestillingsværdi på mindst 500 kr. Kan ikke kombineres med andre rabatter.