Leonine
Belysning på blockbuster-niveau

Leonine Studios

Vejen til toppen af filmproduktionen er nu velbelyst: Sammen med Lampenwelt har det tyske film- og tv-produktionsfirma Leonine Studios udstyret sit hovedkvarter med fremragende belysning. Det er her, alle tråde i den internationale produktion af spillefilm, serier, shows og andre medieformater til biograf, streaming og tv samles.

Kunde

Kunde

 • LEONINE Holding GmbH
 • uafhængig tysk medievirksomhed
 • Fusion af Tele München Gruppe, Universum Film, i&u TV og Wiedemann & Berg Film
Ziele

Målsætninger

 • Æstetisk og funktionel belysning, der på professionel vis understreger den renoverede bygnings karakter
 • Individuelle belysningsløsninger til kontorer, mødelokaler, tekøkkener og fællesrum
Ergebnisse

Resultater

 • I alt 248 leverede lamper fra forskellige serier
 • Moderne lyszone-koncept til afslapning og arbejde
 • 3.000 til 4.000 K afhængigt af zone og farvegengivelse (CRI) >80

Udgangspunkt

Leonine Studios' vision er at blive sværvægteren inden for filmproduktion i Europa. For at opnå dette mål har virkomheden brug for et hovedkvarter, der passer til denne målsætning: "Neue Siederei" i München blev stedet. Den nyrenoverede, topmoderne bygning er centrum for virksomheden, der er opstået ved en fusion af Tele München Gruppe, Universum Film, i&u TV og Wiedemann & Berg Film.

Ausgangslage

Gennemførelse af projektet

Det nyrenoverede hovedkvarter kræver belysning af høj kvalitet, der er både æstetisk og funktionel og visuelt understreger de ambitiøse mål den ambitiøse virksomhed har sat sig. Med udgangspunkt i de allerede fastliggende loftsudtag har Lampegiganten sammen med kunden udviklet et zoneret belysningskoncept. De fleste af de 248 leverede lamper kommer fra den østrigske premiumproducent Molto Luce.

Projekt Umsetzung
Guise 2277 LED-pendel, længde 89 cm
VIBIA
Guise 2277 LED-pendel, længde 89 cm
Ride Hängeleuchte schwarz 4000K, L4200mm
Molto Luce
Ride Hängeleuchte schwarz 4000K, L4200mm

Resultat

Med hjælp fra lysplanlæggerne fra Lampegiganten er der blevet skabt et moderne belysningskoncept via en zonering i Leonine Studios' hovedkvarter: Forskellige lampeserier giver det ideelle lys til koncentreret arbejde eller fælles afslapning på kontorer, i mødelokaler, te-køkkener og fællesrum. Kelvin-værdien spænder fra 3.000 til 4.000 K, afhængigt af området. Sammen med en farvegengivelse (CRI) >80 er der skabt en optimal lysintensitet for en behagelig arbejdsatmosfære.

Ergebnis

Konklusion

På kort tid kunne det tyske film- og tv-produktionsfirma Leonine Studios udstyre sit hovedkvarter med et omfattende zonekoncept, der kombinerer arbejds- og velværeområder og adskiller dem med individuel belysning.

Citat

"Lampegiganten har støttet os med iver og ekspertise i at skabe et professionelt hovedkvarter med forskellige belysningszoner. At arbejde her understreger følelsen af at være involveret i noget unikt."

Fred Kogel, CEO von Leonine Studios

Vores projekt- og lysplanlæggere

Planlægning af lys til dit projekt

 • Producentuafhængigt
  Med 400 leverandører i ryggen
 • Oversigt og kontrol gennem modulbaseret planlægning
  Flere kvalitets- og prisklasser
 • Fokus på omkostningsreduktion
  Optimering af montageprocesser

Har du spørgsmål til vores produkter eller tjenesteydelser, så tag gerne kontakt. Vores erhvervsrådgivere sidder klar til at hjælpe.

Kom godt i gang med lysplanlægning

Har du brug for råd om belysning, eller er du i tvivl om, hvorvidt lysdesign er det rigtige for dig? Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale om dit projekt.

 • 40.000 produkter
 • Gratis levering fra 999 kr.*
 • Gratis retur inden for 50 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

150 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.