Moderne væglamper

Vores anbefalinger fra denne kategori

  Hvad er det moderne ved

  moderne væglamper?


  væglamper moderne

  „Moderne“ kan betyde mange ting. Det kan handle om en indretningsstil, men også om en lysteknik - eller ligefrem om en livsstil og en holdning til livet! Lyder det lidt overdrevet? Det er faktisk ikke helt ved siden af, for moderne væglamper har noget af det hele. Det, der gør en væglampe moderne, er ikke kun dens moderne look, men også dens moderne lysteknik (eller i hvert fald at den er kompatibel med moderne lysteknik),

  og hvis man lægger vægt på det - og dermed også på bæredygtighed - så har man også en helt moderne, miljøbevidst holdning til livet. Hvis du er en af dem, er du landet det helt rigtige sted ved de moderne væglamper fra Lampegiganten.dk!

  Hvordan får jeg mest ud af moderne væglamper i forskellige rum?

  Uanset hvor du placerer dem - for eksempel i badeværelset eller entreen - vil moderne væglamper tjene et formål og samtidig give rummet et pift, men det er vigtigt, at du ikke vælger samme slags til forskellige rum. Moderne væglamper fås i mange designs, som passer til forskellige rum. Derudover skal du i vådrum som badeværelset også huske at vælge en lampe med den rigtige kapslingsklasse.

  Vigtigt! Lad en elektriker montere dine væglamper korrekt!

  væglamper moderne

  I stuen

  Hvis vi gerne vil imponere vores gæster lidt og vise, at vi er med på den nyeste belysningsmode, så placerer vi selvfølgelig den nye smarte væglampe i træ eller beton i stuen. Vi placerer også væglamperne i stuen, fordi vi selv

  gerne vil have glæde af dem- og have fordelene ved dem - for de sørger for områdebelysning (i projektør-/spot-udgaven), supplerer almenbelysningen (hvis det er lamper, der afgiver deres lys indirekte) eller skaber en dejlig atmosfære (fx med struktureret lys fra lamper, der lyser opad eller nedad).

  væglamper moderne

  I entreen eller trappeopgangen

  For det meste er ikke ret meget plads i en entre. Selv om den måske er bred nok til, at to mennesker kan passere hinanden, har man i hvert fald ikke brug for en væglampe, der rager langt ind i rummet!

  Derfor bruger man i entreer tit moderne væglamper med LED-lysteknik og en flad profil, og de er virkelig smarte og virker ofte ret futuristiske, fordi man stadig er vant til de klodsede traditionelle glødepærer. Når man så pludselig sætter en lampe op, hvor lysteknikken faktisk er „usynlig“, virker det meget moderne og anderledes!

  væglamper moderne

  I badeværelset

  I badeværelset er der nogle begrænsninger i udvalget af væglamper. Moderne væglamper til badeværelset falder for det meste ind under kategorien spejlbelysning, for eksempel med en lukket akrylskærm og et kromfarvet stel.

  Begrænsningerne ligger selvfølgelig i, at det er alt for farligt at montere en fuldstændig ubeskyttet moderne væglampe med synlige lyskilder i et vådrum. Fugt og elektricitet er jo som bekendt en livsfarlig kombination! I badeværelset kræves det, at lamperne har bestemte kapslingsklasser, som passer til de forskellige beskyttelsesområder, hvor de skal monteres. Det ved din elektriker alt om.

  Vil du gerne tale med en ekspert om det? Så henvend dig til vores tekniske kundeservice. Du finder kontaktoplysningerne nedenfor.

  Hvilken lysteknik gør væglamper moderne?

  Du kan sagtens have et moderne look og et lækkert materiale, men du får først en rigtig moderne væglampe, når du også har en moderne lysteknik, og så er LED-lysteknikken egentlig det eneste meningsfulde valg.

  Ved LED-lamper skelner man mellem to måder at bruge LED på: enten som en fast indbygget lysteknik eller som LED-lyskilder, der kan udskiftes.

  Fast indbyggede LED´er i moderne væglamper

  Fast indbygget LED-lysteknik kan ikke udskiftes, men det behøver man heller ikke, for LED´er holder i mange, mange år. Så vi skal bare lære slet ikke at tænke på at skifte pærer mere. En anden fordel er, at indbygget LED-lysteknik giver mulighed for meget minimalistiske former, for eksempel helt flade profiler, for lysteknikken er meget kompakt.

  Udskiftelige LED-lyskilder til dine moderne væglamper

  Det er virkelig blevet et hit! Så er der slet ingen begrænsninger, når du vælger din væglampe. Du kan tage lige præcis den, der passer allerbedst hjemme hos dig, også uden LED-lysteknik, for du kan nemt gøre den til en moderne LED-lampe ved bare at udskifte lyskilderne. Du skruer bare den gamle halogen- eller sparepære ud og skruer en LED-pære (med en passende sokkel) i. Sådan blev din yndlings-væglampe lige til en moderne lampe med moderne LED-lysteknik.

  væglamper moderne

  Hvis du stadig er i tvivl om, hvorfor du skal vælge LED til dine moderne væglamper, så er alle argumenterne her:

  LED-lysteknikken ...

  • sparer op til 90 % energi og omkostninger i forhold til en traditionel glødepære
  • holder i op til 50.000 timer og genererer dermed mindre affald og er vedligeholdelsesfri
  • giver straks 100 % lys uden ventetid
  • giver mulighed for fantastisk lys i bolig- og arbejdsrum
  • (muliggør tekniske mirakler som Smart-Home-belysning)

  Kan moderne væglamper dæmpes?

  Synes du dæmpbar belysning er ret moderne? Eller er du allerede vant til den funktion fra dine væglamper med halogenpærer eller traditionelle glødepærer? Hvis det sidste er tilfældet, må vi desværre skuffe dig med, at LED-lysteknik (som er den mest moderne lysteknik til væglamper) ikke altid er dæmpbar! Hvis den er, skal du forhøre dig hos vores tekniske kundeservice, så du får den rigtige dæmper til, med mindre du altså slet ikke gider rode med dæmpere og i stedet vælger den nemmeste dæmperløsning i vore dage med EasyDim-teknik. Som navnet siger, er den løsning supernem at bruge, for

  væglamper moderne
  • hele dæmperteknikken er indbygget i lyskilden (som separat pære eller som en del af de fast indbyggede LED´er).
  • man skal ikke tilslutte nogen ekstern dæmper,
  • og man skal heller ikke bruge drejekontakter eller lignende for at sætte gang i lysdæmpningen.
  • den hele foregår med den almindelige kontakt. Hurtigt efter hinanden trykker du tænd, sluk, tænd,
  • og så starter den kontinuerlige dæmperfunktion automatisk.
  • når der er det lys, du bedst kan lide, trykker du to gange på kontakten, og lysstyrken forbliver uforandret, til du trykker igen.

  Hvis du ikke synes, det er nok, er du klar til at tage næste skridt - skridtet i retning af Smart-Home-belysning! Skru en Smart-Home-lyskilde i dine moderne væglamper, start appen og tilslut dine lamper og pærer. Så kan du dæmpe og skifte farve, så meget du har lyst

  - og undre dig over, hvor moderne væglamper (og alle andre lamper) kan være!

  Er der dukket et par spørgsmål om moderne væglamper? Så er vores tekniske kundeservice klar. Ring til os på +45 89 88 18 90 eller henvend dig via kontaktformularen.

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

  Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

  Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

  150 kr. rabatkode

  *Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.