Lysstofrør

Lysstofrør giver et klart lys og har mange anvendelsesmuligheder

Ud af skyggerne og ind i rampelyset! Lysstofrør har længe været overset. Imidlertid har lysstofrør også haft deres indtog i boligen. Som arkitektonisk lys fremhæver lysstofrør ofte specielle mærkepunkter af en bolig, eksempelvis som lyslister.

Lysstofrør - Smartere belysning til kontor og salgslokaler

Anvendelsesområder lysstofrør er frem for alt kontorbygninger og salgslokaler. Lysstofrør bliver altid drevet ved en forbindelse med en forkobling (for det meste en elektronisk forkobling HF). De kendetegnes ved et godt lysudbytte og god farvegengivelse. Forkoblingen har indflydelse på lysstofrørets funktionalitet. Afhængig af forkoblingen, kan lysstyrken dæmpes, tændes den øjeblikligt og uden flimmer, flimrer den ikke i drift, og slukker automatisk ved defekt. Til slut er HFs og specielt dem med mulighed for at dæmpe lyset en forudsætning for at lamper med lysstofrør kan styres af udstyr til kontrol af lysstyring.

Lysstofrør forbruger sammen med forkoblingerne mindre end en normal glødepærer og har en meget længere levetid (20 000 timer)


  • 25.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 60 dage
+45 89 88 18 90 Kontakt +45 82 56 80 60

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Find den rette belysning til dit hjem

Tilmelding af nyhedsbrev

75 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 500 kr. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.