Dæmpbar LED-pære

Vores anbefalinger fra denne kategori

  Dæmpbare LED-pærer

  Du ved, at LED-pærer er mere energieffektive end almindelige, traditionelle glødepærer. Alligevel vil du ikke give afkald på det, som gjorde lyset fra den gode, gamle glødepære så hyggeligt? Det behøver du heller ikke. Her er den gode nyhed: Man kan naturligvis også dæmpe LED-pærer og på den måde gøre lysskæret endnu mere hyggeligt. Men kun, hvis de er beregnet til det.

  Hvordan kan jeg kende dæmpbare LED´er?

  Det er ganske enkelt. I produktoplysningerne i vores shop finder du underpunktet »dæmpbar«. Det står også på emballagen. Hvis du alligevel har spørgsmål kan du altid henvende dig til vores kundeservice.

   LED lampe mat
  Stikkontakt og stikkontakt af LED lamper

  Hvordan finder jeg en LED-pære med den rigtige sokkel?

  Det kan du også se i produktoplysningerne. Under ”fatning” står der, hvilken fatning din lampe skal have for at være kompatibel med pærens sokkel. Det er nemt med vores praktiske filterfunktion. Her kan du vælge netop det, du har brug for. For eksempel G9, E14 eller GU10.

  Hvilken dæmper er den rigtige til dæmpbare LED´er?

  Har du allerede købt den dæmpbare pære? Så har du taget første skridt. Nu skal du bare have den passende dæmper. På emballagen kan du læse, hvilken slags dæmper der er brug for. Det er ofte forkantstyrede eller bagkantstyrede dæmpere.

  Hvorfor brummer og flimrer min dæmpbare LED-pære?

  Det kan vi fortælle dig: Du anvender højst sandsynlig en forkert dæmper. Du skal altid være meget opmærksom på, hvilken dæmper der passer til hvilken dæmpbar pære. Det afslører de tekniske detaljer for dig. Du finder også svar på spørgsmål om kompatibilitet på emballagen.

  Hvad sker der, hvis ikke-dæmpbare LED´er bliver dæmpet?

  Tænker du på at prøve at dæmpe en LED-pære uden dæmperfunktion? Lad hellere være. Det her kan nemlig ske: Dæmperen kan tage skade, og pæren begynder sandsynligvis at flimre og flakke. Måske tænder den slet ikke, og i værste fald holder den hurtigere op med at virke. Hvis du er uheldig, kan du kassere både dæmper og pære.

  Et godt råd: Hvis du får den idé, at du alligevel vil bruge en dæmpbar pære og så bare lade være med at dæmpe den, siger vi: Lad også hellere være med det. Selv hvis du lader din dæmper stå på 100 procent, kan dæmper og pære gå i stykker. Her er der ingen nemme løsninger. Det eneste, du kan gøre, er at udskifte dæmperen med en almindelig kontakt.

  Laver Osram dæmpbare LED-pærer?

  Har du gode erfaringer med en bestemt producent? Vil du gerne igen have en pære fra samme producent? Hvis du for eksempel har været glad for Osram, så sæt flueben ved det mærke i producent-filteret. Så ser du straks dit personlige udvalg.

  LED lampe Superstar, dæmpbare
  LED-lampe med fjernbetjening

  Findes der også dæmpbare retrofit LED-pærer?

  Lige en forklaring: Alle LED-pærer med de gode, gamle sokler er retrofit-pærer. E27, E14 und G9 er for eksempel standardfatninger. Hvis du leder efter en dæmpbar LED-pære, som har en E27 fatning, er det derfor en retrofit-pære.

  Hvilken erstatningspære egner sig til mit uplight?

  Hvis dit uplight har en dæmperfunktion, skal du også anvende en dæmpbar LED-pære. Det vigtige er, at alt er kompatibelt. Ofte anvendes E27-pærer til uplights. Andre pærer bliver også brugt alt efter hvilken model, det er.

  Det nemmeste er, at du finder dit uplight hos os i shoppen og så klikker til højre på ”vælg erstatningspærer”. Her får du direkte anbefalet den passende pære. Så behøver du slet ikke tænke over, hvad der virker og hvorfor.

  Findes der dæmpbare LED-pærer med fjernbetjening?

  Er dit hjem smart? Man kan ikke kun betjene dæmpbare LED-pærer med en smartphone-app. Ved nogle pærer kan deres mange funktioner også styres med en fjernbetjening. Fra sofaen kan man altså bekvemt både dæmpe lysstyrken, skifte lysfarven og betjene multicolour-funktionen.

  Har du brug for rådgivning om pærer og kompatibilitet? Så henvend dig til vores tekniske kundeservice. Du kan kontakte dem telefonisk på +45 89 88 18 90 eller via kontaktformularen.

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 30 dage

  Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

  Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

  75 kr. rabatkode

  *Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 500 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.