Kun

Ekstra rabat: 11 % fra 899 kr. | 14 % fra 1299 kr. - på næsten alt

Op til 65% rabat på lofts- og pendellamper

Lysnet, lysforhæng

Filtrer og sorter
Filtrer og sorter 0
Sortering Popularitet
Farve
Pris
Anvend
Brand
Antal lyspærer
Lysfarve (udvalg)
Kapslingsgrad
Beskyttelsesklasse
Dæmpbar
Inklusiv lyskilde
Med afbryder
Fast indbygget LED
LED
Batteridrevet
Fjernbetjening
Med bevægelsessensor
Materiale
Regulerbar højde
Saltvandsresistent
Har frem- og tilbagefunktion
Rum
Wattværdi
Anvend
Højde (i cm)
Anvend
Vi kan ikke finde nogen produkter, der matcher de valgte filtre.

Julebelysning med lysgardin og lysnet:

Så enkelt skaber du en fantastisk julestemning

lysgardin

Lysgardiner, også kaldet lysnet, giver en enestående mulighed for at gøre enhver bygning - selv den mest enkle - til et ægte blikfang. Ved juletid tiltrækker de oplyste huse mange blikke. Julebelysningen skaber en dejlig stemning hos de forbipasserende og giver også ejeren mulighed for at pynte op lige præcis sådan, som han eller hun ønsker - diskret med få dekorationselementer som for eksempel lysende julefigurer eller indhylle hele huset i klart skinnende lys.

Lysgardinerne fås i diskrete varianter med ganske få lys, men også som strålende lysnet med 200 lyskilder, der kan dække og belyse en hel facade. Et lysgardin kan selvfølgelig også bruges indendørs: Hvis det bruges til oplysning af en enkelt væg, kan det ændre hele rummets karakter.

Hvilke slags lysnet findes der?

Lysnet er forsynet med mange små runde lyskilder, mens lysgardiner også fås i adskillige andre, spændende varianter. Et lysgardin med lysende istapper kan virkelig skabe stemning om vinteren. Lysende snefnug glimter over træer og potteplanter ved juletid, og de skønneste stjerner hænger over vinduerne og kaster en helt særlig glans over juleaften.

Det er legende let at finde din personlige favorit blandt al julebelysningen på Lampegiganten.dk. Kombiner lyset fra lysnettene med de fascinerende lyskæder og skab netop den slags julebelysning, som du måske allerede drømte om som barn.

lysgardin
lysgardin

Hvilke farver lyser lysgardiner i?

De første lysgardiner, der blev drevet af traditionelle glødepærer, lyste på grund af deres lysteknologi i en behagelig varmhvid farve. Denne lysfarve er især populær indendørs, fordi den er behagelig og optisk virker varm. Det er fordi, det varmhvide lys, der har et let rødligt skær, mere ligner lyset fra et stearinlys, end for eksempel et dagslys- eller universalhvidt lys.

Til gengæld er den lidt blålige dagslyshvide farvetone den helt rigtige udendørs, fordi lysene derved kommer til at ligne krystaller eller is, og det passer jo netop perfekt til den kolde årstid.

Med LED teknologien er det blevet muligt at bruge dagslyshvid eller den knapt så blålige universalhvid til for eksempel lysnet med lyskilder, der skal ligne små snefnug. Små LED´er kan lyse i alle mulige forskellige farver, så farvevariationerne er nærmest uendelige. Særligt spændende er derfor de lysgardiner, som kan skifte farve og lyse i for eksempel rødt, blåt, gult eller grønt - det såkaldte RGB-lys. På den måde kan man både indendørs og udendørs skabe spændende lysscenerier, som ganske enkelt ikke var mulige før i tiden.

Hvad er forskellen på et LED lysgardin og et lysnet med små glødepærer?

Et LED lysnet kan ganske vist normalt heller ikke skifte farve (så skal der stå »RGB« ved produktet), men har i modsætning til et lysgardin med små glødepærer alle de fordele, som den moderne LED teknologi har bragt med sig.

Det lave energiforbrug bliver især interessant, hvis du gerne vil have en overdådig julebelysning: Trods mange lyskilder, der brænder i lang tid, bliver el-måleren ikke sat på overarbejde. LED´ernes lange levetid gør også, at du bare kan lade lysene brænde så længe, du har lyst. Du kan altså have fornøjelse af et LED lysgardin i mange år. Med LED får du desuden også straks 100 % lysstyrke. En lang holdbarhed på antal tænd/sluk sikrer også, at du ikke behøver bekymre dig om produktets levetid, selv om det ofte bliver tændt og slukket.

lysgardin
lysgardin

Er LED lysnet lige så nemme at bruge som almindelige lysnet?

LED lysgardiner skal have en transformer, der ændrer driftsspændingen. Den er som regel inkluderet i de lysnet, du kan købe på Lampegiganten.dk. Det betyder, at LED lysnet kan tages i brug lige så hurtigt som ethvert almindeligt lysnet. Hvis lysnettet skal bruges udenfor, skal du være opmærksom på lyskædens kapslingsklasse og undersøge, om transformatoren er egnet til udendørs brug. Lysgardiner til områderne udendørs har ofte kapslingsklasse IP44.

Har du spørgsmål til et bestemt lysnet, til et andet juleprodukt eller til din yndlingslampe? Så ring til vores tekniske kundeservice på +45 89 88 18 90 eller skriv til os via kontaktformularen.

Vis mere Vis mindre

De overstregede priser svarer til producentens vejledende udsalgspris.
Alle priser er inklusiv 25 % moms, men eksklusiv fragtomkostninger.
Lampenwelt GmbH VAT-No.: DE815559897

© 2024 Lampenwelt GmbH