Lysnet, lysforhæng

Vores anbefalinger fra denne kategori

  Julebelysning med lysgardin og lysnet:

  Så enkelt skaber du en fantastisk julestemning

  lysgardin

  Lysgardiner, også kaldet lysnet, giver en enestående mulighed for at gøre enhver bygning - selv den mest enkle - til et ægte blikfang. Ved juletid tiltrækker de oplyste huse mange blikke. Julebelysningen skaber en dejlig stemning hos de forbipasserende og giver også ejeren mulighed for at pynte op lige præcis sådan, som han eller hun ønsker - diskret med få dekorationselementer som for eksempel lysende julefigurer eller indhylle hele huset i klart skinnende lys.

  Lysgardinerne fås i diskrete varianter med ganske få lys, men også som strålende lysnet med 200 lyskilder, der kan dække og belyse en hel facade. Et lysgardin kan selvfølgelig også bruges indendørs: Hvis det bruges til oplysning af en enkelt væg, kan det ændre hele rummets karakter.


  Hvilke slags lysnet findes der?

  Lysnet er forsynet med mange små runde lyskilder, mens lysgardiner også fås i adskillige andre, spændende varianter. Et lysgardin med lysende istapper kan virkelig skabe stemning om vinteren. Lysende snefnug glimter over træer og potteplanter ved juletid, og de skønneste stjerner hænger over vinduerne og kaster en helt særlig glans over juleaften.

  Det er legende let at finde din personlige favorit blandt al julebelysningen på Lampegiganten.dk. Kombiner lyset fra lysnettene med de fascinerende lyskæder og skab netop den slags julebelysning, som du måske allerede drømte om som barn.

  lysgardin
  lysgardin

  Hvilke farver lyser lysgardiner i?

  De første lysgardiner, der blev drevet af traditionelle glødepærer, lyste på grund af deres lysteknologi i en behagelig varmhvid farve. Denne lysfarve er især populær indendørs, fordi den er behagelig og optisk virker varm. Det er fordi, det varmhvide lys, der har et let rødligt skær, mere ligner lyset fra et stearinlys, end for eksempel et dagslys- eller universalhvidt lys.

  Til gengæld er den lidt blålige dagslyshvide farvetone den helt rigtige udendørs, fordi lysene derved kommer til at ligne krystaller eller is, og det passer jo netop perfekt til den kolde årstid.

  Med LED teknologien er det blevet muligt at bruge dagslyshvid eller den knapt så blålige universalhvid til for eksempel lysnet med lyskilder, der skal ligne små snefnug. Små LED´er kan lyse i alle mulige forskellige farver, så farvevariationerne er nærmest uendelige. Særligt spændende er derfor de lysgardiner, som kan skifte farve og lyse i for eksempel rødt, blåt, gult eller grønt - det såkaldte RGB-lys. På den måde kan man både indendørs og udendørs skabe spændende lysscenerier, som ganske enkelt ikke var mulige før i tiden.

  Hvad er forskellen på et LED lysgardin og et lysnet med små glødepærer?

  Et LED lysnet kan ganske vist normalt heller ikke skifte farve (så skal der stå »RGB« ved produktet), men har i modsætning til et lysgardin med små glødepærer alle de fordele, som den moderne LED teknologi har bragt med sig.

  Det lave energiforbrug bliver især interessant, hvis du gerne vil have en overdådig julebelysning: Trods mange lyskilder, der brænder i lang tid, bliver el-måleren ikke sat på overarbejde. LED´ernes lange levetid gør også, at du bare kan lade lysene brænde så længe, du har lyst. Du kan altså have fornøjelse af et LED lysgardin i mange år. Med LED får du desuden også straks 100 % lysstyrke. En lang holdbarhed på antal tænd/sluk sikrer også, at du ikke behøver bekymre dig om produktets levetid, selv om det ofte bliver tændt og slukket.

  lysgardin
  lysgardin

  Er LED lysnet lige så nemme at bruge som almindelige lysnet?

  LED lysgardiner skal have en transformer, der ændrer driftsspændingen. Den er som regel inkluderet i de lysnet, du kan købe på Lampegiganten.dk. Det betyder, at LED lysnet kan tages i brug lige så hurtigt som ethvert almindeligt lysnet. Hvis lysnettet skal bruges udenfor, skal du være opmærksom på lyskædens kapslingsklasse og undersøge, om transformatoren er egnet til udendørs brug. Lysgardiner til områderne udendørs har ofte kapslingsklasse IP44.

  Har du spørgsmål til et bestemt lysnet, til et andet juleprodukt eller til din yndlingslampe? Så ring til vores tekniske kundeservice på +45 89 88 18 90 eller skriv til os via kontaktformularen.

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

  Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

  Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

  150 kr. rabatkode

  *Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.