Lyskæder indendørs

Vores anbefalinger fra denne kategori

  Indendørs lyskæder

  Oplys dit hjem smukt året rundt.

  Hvis du ønsker at tilføje indretningen lidt gnist og oppe hyggen, er der intet mere fængslende end enkle, stilfulde lyskæder. Uanset hvilken tid på året vil lyskæder gøre dit hjem til det hyggeligste og rareste sted at være.

  Hvornår kan du bruge lyskæder i din indretning?

  Lyskæder ser ikke kun smukke ud, men er også iøjnefaldende. Det er grunden til, at de er perfekte hele året, ikke kun til festlige lejligheder (som f.eks. julen). Naturligvis er nogle modeller kun egnede til en bestemt tid på året (f.eks. trådløse lyskæder til juletræer), men de fleste lyskæder er dejligt neutrale og ser fantastiske ud, uanset hvilken tid på året det er.

  Lyskaede til flaske Dew Drops 75cm
  Micro-LED lyskæder inde i glasflasker er et rigtigt blikfang og er meget moderne lige nu.
  Gra LED-lyskaede Millie med batteri
  Uanset om det er til et bryllup, en bogreol eller en kommode - lyskæder fungerer godt overalt.
  LED-lyskaede Jutta med LEDs og naturligt jutereb
  Eksponerede pærer er ekstremt populære - og er et godt alternativ til filigrane lyskæder.
  Batteidrevet lyslkaede Jutta jutereb

  Hvordan installerer jeg en lyskæde indendørs?

  De fleste lyskæder fungerer enten via en stikkontakt eller et batteri. Det betyder, at de kan bruges næsten hvor som helst indendørs. Hvis du vil fastgøre dem sikkert til en væg eller et loft til dekoration, er dobbeltsidet tape normalt tilstrækkeligt, da de ikke vejer ret meget.

  Til uslebne overflader anbefales det dog at bruge et par søm eller skruer til at holde lyskæden på plads. Andre muligheder som fungerer ligeså godt er hæfteklammer eller kabelclips.

  Når du fastgør lyskæder til et juletræ, kan du med fordel gøre brug af dem, der er trådløse og batteridrevne, så de kan placeres frit på grenene og let omplaceres.

  Kobberfarvet LED-lyskaede i metal
  Lyskæder kan bruges til at dekorere hvor som helst, da de er nemme at montere og kun kræver lidt tilbehør til at skabe det rette stilleben.
  batteridrevet juletraeslys med LED i hvid
  Trådløse LED-lyskæder anbefales til juletræet, drevet af AA- eller AAA-batterier og fleksibelt placerbare uden forstyrrende ledning.

  Kan indendørs lyskæder også bruges udendørs?

  Kort svar: Nej.

  Indendørs lyskæder er ikke egnede til brug på terrasser, altaner eller i haven. Der findes specielle lyskæder til udendørs brug. Forskellen ligger i den højere beskyttelsegrad (IP44) på udendørs lyskæder.

  Det betyder, at de er beskyttet mod vandstænk og massive fremmedlegemer, der er større end 1 mm, så de kan modstå barske vejrforhold, især om efteråret og vinteren.

  Har du brug for gode råd om dekoration med indendørs lyskæder, eller har du et andet spørgsmål om lamper og belysning? Så sidder vores kundeservice klar til at hjælpe. Kontakt dem ved at udfylde vores kontaktformular.

  Solcelle-dekorationslampe Cord Light 450 af naturfiber
  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

  Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

  Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

  10 % rabatkode

  *Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 1 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.