Lysekroner

Vores anbefalinger fra denne kategori

  Lysekronen på værket

  Når du hører ordet lysekrone, tænker du måske på lys til kongelige slotte, majestætiske palæer og overdådige herregårde. Men lysekroner behøver hverken være kompliceret design eller kostbar antik. Sæt selv lysekronen på værket, og giv dit hjem et mere eksklusivt præg, hvad enten du bor i et slot eller ej.

  En lysekrone er meget mere end en traditionel loftlampe. Lysekronen er et midtpunkt, et mesterværk, der fungerer som et smukt og naturligt blikfang, hvad enten den er i messing, kobber eller krystal. Lysekronen kommer til sin ret i store rum med masser af loftshøjde, men andre dele af hjemmet kan også nyde godt af eksklusiv belysning. Du kan for eksempel hænge en lysekrone over sengen, eller du kan bruge den til at give dine gæster en storslået velkomst i entréen.

  Lidt ekstra elegance i hverdagen

  Lysekroner har man kendt til lige fra middelalderen, hvor man ved hjælp af reb hejste et trækors med vokslys op under loftet. Siden har denne form for belysning heldigvis undergået en forvandling, og den moderne lysekrone fås i mange former og størrelser og med mange typer pærer. Det får du hurtigt syn for, når du går på opdagelse i vores brede udvalg af lysekroner, tilbehør, nyheder og tilbud.

  Sortimentet omfatter naturligvis de store, klassiske krystallysekroner, som bader rummet i elegant lys, der reflekteres i utallige prismer. Du finder også lysekroner i florentinerstil og en lang række mere moderne og minimalistiske varianter, hvis indretningen skal have et ekstra twist. Uanset hvad du vælger, får stuen med en lysekrone et flot blikfang og en unik personlighed. Endda til en attraktiv pris.

  Skal lysekronen ikke stå for belysningen alene, så er et godt tip at kombinere den med en væglampe eller med bordlamper matchende design for at gøre lyssætningen til en helhed. Er du usikker på, hvordan man kombinerer, og hvad der passer sammen med en lysekrone, kan du finde inspiration på vores inspirationsside

  Skab ekstra elegance i hverdagen

  Lysekroner med skærm for ekstra charme

  Hvis hjemlig hygge, charmerende boligindretning og personlig stil er vigtig for dig, kan du overveje, en lysekrone med skærm i stedet for den traditionelle pendel. Skærmene er typisk lavet af et stof, der kun slipper det behagelige lys igennem, og det sætter et blødt og behageligt præg på hele rummet. Også her kan du naturligvis vælge mellem flere farver og mønstre på skærmene for at skabe forskellige udtryk, og der findes også mange forskellige typer arme og pærer.

  En loftlampe med beige stofskærme kombineret med gule arme resulterer i en lysekrone med et eksklusivt præg, mens en helt sort lysekrone giver et stramt og stilrent udtryk, der kan passe fint til en minimalistisk boligindretning i hvid. Her er det dig og din bolig, der bestemmer.

  Det handler bare om at slippe fantasien løs. Hos os kan du vælge mellem lysekroner i en antik, landlig og rustik stil, eksklusive krystallysekroner og moderne designerlysekroner, som vil løfte helhedsindtrykket af dit hjem. En lysekrone er ikke bare en loftlampe, men en markant del af indretningen, hvad enten det er i din stue, i dit soveværelse eller i entréen.

  Se udvalget igennem, og find dine egne favoritter. Kontakt kundeservice, hvis du har spørgsmål om lysekroner eller andre lamper. Se varianter med LED og andre pærer, og glæd dig til eksklusiv belysning.

  Hvorfor vælge en lysekrone?:

  • Et naturligt midtpunkt: Lysekroner tilfører dit hjem både stil og elegance. En lysekrone fungerer som et naturligt midtpunkt i rummet, hvad enten du vælger LED eller andre typer pærer.
  • Samspil mellem lyskilderne: Du kan kombinere din lysekrone med andre lyskilder i samme stil og med samme design – f.eks. bordlamper, væglamper, gulvlamper eller andre loftlamper – og skabe et fint og sammenhængende udtryk i rummet.
  • Flere udførelser, stilarter og størrelser: Vores lysekroner er inddelt i overskuelige kategorier, så du nemt kan finde den helt rigtige til en god pris, der passer til dine rum. Lysekroner med krystaller eller i messing, lysekroner med skærm, moderne lysekroner og lysekroner i landlig, rustik stil.

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

  Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

  Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

  150 kr. rabatkode

  *Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.