Loftventilator med lys

Vores anbefalinger fra denne kategori

  Loftventilatorer med belysning - flot og praktisk

  Hvorfor skal man vælge mellem enten at kunne se ordentligt, når man læser avisen, eller svede tran, når det slet ikke er nødvendigt?

  Der findes en perfekt løsning, hvor man både kan blive kølet dejligt af, når det er 30 grader udenfor,

  og have et hyggeligt lys til at læse eller hygge sig ved - loftventilatorer med belysning. Så kan man - med kun ét loftudtag - få et godt lys og et behageligt, friskt pust.

  Loftventilator
  Loftventilator
  Loftventilator

  Hvordan installerer jeg min loftventilator med belysning?

  Der er i princippet ingen forskel på installationen i forhold til en almindelig loftventilator, så det gør du helt normalt via det almindelige loftudtag, og så kan du problemløst betjene lys og loftventilator hver for sig med træksnore eller med en superpraktisk fjernbetjening. Hvis du synes, det lyder lidt svært, kan vi trøste dig med, at der til hvert produkt medfølger en udførlig installationsvejledning, og hvis du vil være helt sikker, kan du lade en elektriker klare installationen. Endelig har du jo også mulighed for at kontakte vores kollegaer i den tekniske kundeservice, som hellere end gerne vil svare på dine spørgsmål. Du kan bare ringe eller sende dem en e-mail. Kontaktoplysningerne finder du nedenfor.

  Findes der loftventilatorer med LED-belysning?

  Der findes LED i og til alt! Til køkkenet og badeværelset, i bordlampen og indbygningsspotten, og selvfølgelig også i ventilatorer med belysning.  LED-teknikken har vundet indpas overalt - også i ventilatorer. Ligesom med en „normal“ loftlampe kan du også vælge din belysningsform, når det gælder loftventilatorer - der er dem med fast indbygget LED-teknik, og dem med en standardfatning, fx E27. I den sidstnævnte slags skruer du bare en passende LED-pære i, og så kan du både nyde en frisk brise og et godt lys, samtidig med du skåner både miljøet og din pengepung.

  Loftventilator

  Findes der loftventilatorer med belysning, der kan betjenes med en fjernbetjening?

  Når først man sidder og koger under hedebølgen, er en ventilator det helt rigtige, men kun hvis man ikke behøver at bevæge sig for at betjene den. Det behøver man heldigvis heller ikke længere, for mange af loftventilatorerne med belysning kan betjenes med en fjernbetjening, og det er bare superpraktisk! Hvilke funktioner, man kan betjene med fjernbetjeningen, er forskelligt fra model til model. Som regel kan man ikke kun tænde og slukke for ventilatoren og lyset, men også regulere ventilatorens omdrejningshastighed. I nogle tilfælde kan man også dæmpe lyset med fjernbetjeningen.

  Findes der loftventilatorer, hvor lyset kan dæmpes?

   Hvis du både vil have det behageligt køligt derhjemme, samtidig med du har lys, og lyset også skal kunne dæmpes, allerhelst med en fjernbetjening, så kan det alt sammen lade sig gøre! I princippet er lyset i loftventilatoren dæmpbart, men det gælder ikke alle produkter, så derfor er du nødt til at kigge efter ordene „Dæmpbar – Ja“ i produktdetaljerne for at være helt sikker. Hvis der står det, skal du egentlig bare kigge efter den rigtige eksterne dæmper, tilslutte den og - vupti! du kan sidde i 30 grader helt afslappet og nyde både lys og luft i præcis de mængder, du gerne vil have det.

  Hvordan? Hvad? Ekstern dæmper? Hvilken dæmper passer til en lampe med fast indbyggede LED´er? Hvad så hvis det er udskiftelige lyskilder? Bare rolig. Det kan vi alt sammen svare på. Ligesom meget, meget andet, når det gælder belysning. Bare ring på nedenstående telefonnummer eller skriv en besked til os ved at følge linket nedenfor.

   

  Hvad kan man bruge en loftventilator med belysning til om vinteren?


  Selvfølgelig til at få lys i rummet, ligesom med en almindelig loftlampe, som du jo så ikke har brug for. Men vidste du også, at det kan betale sig at tænde for loftventilatoren om vinteren? Selvfølgelig ikke fordi det er for varmt, men for at udnytte varmekildens varme bedre med den såkaldte vinterdrift- eller tilbageløbs-funktion.

  Ved at lade ventilatoren køre på vinterdrift, bliver varmen fra varmeapparatet, som desværre altid drøner op under loftet og efterlader os med kolde fødder, cirkuleret rundt i rummet, og det betyder både varme fødder og besparelser på varmeudgifterne, for hvis rummet føles dejligt varmt, skruer vi selvfølgelig ikke højere op (måske ligefrem længere ned) for varmeapparatet. Problemet er, at det ikke er muligt med alle loftventilatorer. men det løser du ved at kigge i produktdetaljerne efter ordene „Inklusive frem-/tilbageløb – Ja“, og så behøver du hverken svede om sommeren eller fryse om vinteren.

  Findes der loftventilatorer med belysning fra Westinghouse?

  Ja, selvfølgelig, for det er jo ikke nogen tilfældighed, at Westinghouse er førende udbyder af loftventilatorer på det europæiske marked, og derfor har de selvfølgelig også loftventilatorer med belysning. Så hvis du også vil have et rigtigt mærkevareprodukt, når du køber ventilatorer, skal du ved det valgte produkt husk at kigge efter, at der på produktsiden faktisk også står navnet Westinghouse. Eller, hvis det bare skal være nemt, kan du her vælge den drømmeventilator med belysning fra Westinghouse, du kunne tænke dig.

  Kan man betjene loftventilatorer med belysning med en trækafbryder?

  Ja selvfølgelig, og med den kan man tænde og slukke og også regulere hastigheden. Trækafbrydere har altid været populære, når man skulle betjene sin loftventilator, og det er de stadig, ikke mindst, fordi de sidder direkte på ventilatoren, men i dag kan du også vælge at betjene din loftventilator med en fjernbetjening. Så behøver du slet ikke flytte dig fra sofaen, når det er varmt.

  Vil du vide endnu mere om loftventilatorer med belysning, eller har du et helt konkret spørgsmål? Ring gerne til vores tekniske kundeservice på +45 89 88 18 90 eller henvend dig ganske enkelt via kontaktformularen.

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

  Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

  Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

  150 kr. rabatkode

  *Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.