Loftventilator med lys

Loftventilatorer med belysning – her drejer det sig om lyset

En loftventilator med lys er fuldendt velovervejet blanding af form og funktion. Denne ikoniske blikfanger afgiver lys og sørger for at afkøle luften i stuen. Dette skaber straks en behagelig atmosfære.

Således kan en loftventilator med belysning, ved en enkelt forbindelse til loftet, på en original og tiltrækkende måde, bruges til to vigtige funktioner samtidigt. Dette er meget nyttigt, især i små rum. Og for selvstændige eller freelancere, der er nødt til at opretholde et venteområde i deres lokaler for deres klienter, kan loftsventilator med belysning danne det perfekte og æstetisk tiltalende alternativ til aircondition.

Indenfor interiørvalg, er loftventilatorer med belysning det, der skal til, hvis der skal skabes en behagelig, kultiveretog stilfuld atmosfære, med simple midler til forbløffende lave priser. På grund af sine mangfoldige udformninger, kan loftventilatorer med lys passe til enhver indretning og perfekt opfylde alle krav.

I vores brede sortiment af ventilatorer, har næsten alle loftventilatorer med lys en træk-kontakt, som bruges til at tænde og slukke for ventilatoren og skifte mellem tre forskellige hastigheder. Lyset på loftventilatoren tændes simpelt ved den normale lyskontakt eller i nogle varianter ved fjernstyring. Ved spørgsmål til ventilatorer er du velkommen at ringe til Lampegigantens kundeservice.


  • 25.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 30 dage
+45 89 88 18 90

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Find den rette belysning til dit hjem

Tilmelding af nyhedsbrev

75 kr. rabatkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2019, med en bestillingsværdi på mindst 500 kr. Kan ikke kombineres med andre rabatter.