LED spotlights

LED-spotlight forener funktionelt design med en moderne lysteknologi

LED-teknologien stammer oprindeligt fra effektbelysning, men det blev gennem de hurtige fremskridt i udviklingen af denne lysteknologi muligt at indsætte LED også i større lysprojekter. Belysning af gaden tæller eksempelvis til dette. LED-spots skal ikke oplyse gaden, men giver en passende mængde lys til stuen. Dette opnås sammen med en høj energibesparelse, en længere levetid og går ikke let i stykker af at blive tændt og slukket.

LED-spotlight sørger for en fremragende område- og almenbelysning

LED spot indsættes for at separere et bestemt område fra et andet, gennem en målrettet opsætning af lyset. Dette kan eksempelvis bruges til at skabe et læsehjørne i en stor stue og ved behov, forsyne dette område med separat lys. Almenbelysningen kan så slukkes, og det målrettede lyssørger for, at man kan fortabe sig i sit helt eget læsehjørne og glemme alt andet rundt om sig. Alternativt kan et flerlampet produkt med flere LED spots også anvendes til almenbelysning, med det høje lysudbytte som moderne LED produkter muliggør.

Designmæssigt mageløs: LED spotlight

I forhold til design fungerer også LED spots som et normalt spotlight og designet udføres herefter. Dette fordrer at produktet er forholdsvis diskret designet, med neutrale farver. Derved opnår man, at det ved spots udelukkende kommer an på lysets virkning (så som f.eks. separeringen af et læsehjørne). Spotlightet selv eller dvs. dets hylster holder sig således i baggrunden, og lægger fokusset klart på det belyste område. Dette diskrete design gør sig også gældende ved integrationen i rumindretningen der falder ud i en bestemt stil, som eksempelvis den klassiske. Således bliver brugsområdet for spots og spotlights på ingen måde indskrænket.


  • Ca. 30.000 forskellige produkter
  • Fragtfri levering fra 800 kr.*
  • Sikker handel
+45 89 88 18 90

Man. til fre. 09:00 – 17:00

Find den rette belysning til dit hjem

Tilmelding af nyhedsbrev

75 kr. rabatkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2018, med en bestillingsværdi på mindst 500 kr. Kan ikke kombineres med andre rabatter.