Kompakt lysstofrør

Kompakte lysstofrør – ikke længere kun til industri lokaler

Ved lysstofrør tænker man først og fremmest på gymnastiksale, kontorer og bilværkstedet. Det undrer ikke, idet lamper med lysstofrør var i årtier ikke særligt egnede til opholdsrum pga. deres upraktiske form. Først med kompakt lysstofrøret under betegnelsen energisparepærer, har de haft indtog i opholdsrum.

Lysstofrøret har talrige fordele. De har i forhold til glødepærenen fire til seks gange så stort lysudbytte og sparer dermed op til 80 % energien. Et moderne lysstofrør holder op til 18.000 timer, mens glødepæren kun holder 1.000. Derudover fås lysstofrør i en stort variation af farver, herunder et stort udvalg af hvidtoner, men også i forskellige farverige til dekoration. I vores online lampe butik, findes et stort udvalg af lysstofrør og der er helt sikkert også det rigtige til dig. Hvis ikke, hjælper Lampegigantens imødekommende personale dig gerne videre.


  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

10 % rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 1 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.