Juletræskæder

Trådløse juletræslys

Forkæl dig selv til jul i år

Der er ikke noget flottere end et smukt pyntet juletræ, men er du ikke bare træt af roderiet med ledninger over det hele, når du sætter lysene på?

Det er vi også, og derfor er vores sortiment af juletræslys batteridrevne og dermed ledningsfri. Du får ikke kun et fantastisk flot træ, men behøver heller ikke være flov over ledningsvirvaret under træet, som du forgæves har prøvet af skjule.

tradloese juletraeslys Sompex

Hvordan fungerer dine trådløse juletræslys?

Vores trådløse juletræslys drives ved, at der indsættes AA- eller AAA-batterier i hvert enkelt lys, som så betjenes via en fjernbetjening.

De er ikke alene smukke, men du slipper også for roderiet med ledningerne rundt om dit ellers så flot pyntede træ. Altså et bekvemt alternativ til lyskæder som vi kender dem eller de stearinlys, der godt nok ser skønne ud, men ikke er de bedste for luftkvaliteten.  

Kan jeg bruge disse juletræslys udenfor?

Desværre nej.

Al slags belysning, du bruger udenfor, skal have den nødvendige IP-kapslingsklasse, som garanterer, at fugt og fremmedlegemer ikke kan trænge ind i elektronikken. Til udendørs brug skal lys og lamper mindst have en kapslingsklasse på IP44.

Vores juletræslys ligger under denne IP-kapslingsklasse, så for din egen sikkerheds skyld må du kun bruge dem indendørs i dit hjem.

tradloese juletraeslys Konstsmide
tradloese juletraeslys Konstsmide

Er jeg nødt til at skifte pærerne i jeres trådløse lys til juletræet?

Nej!

Vores batteridrevne juletræslys er udstyret med fast monterede LED`er. De har en lang levetid og er mere energibesparende end klassiske glødepærer.

Derfor holder batterierne længere, og køb af reservepærer er ikke nødvendigt.

Vil du godt vide mere om vores trådløse juletræslys? Eller noget andet, der har med julelys eller lyskæder at gøre? Så sidder vores tekniske kundeservice klar til at svare på alle dine spørgsmål. Ring på +45 89 88 18 90 eller kontakt os på e-mail.

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

150 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.