Julepynt

Byd højtiden velkommen med julelys og julepynt

Den trygge, varme julestemning indfinder sig først i de danske hjem, når julelysene bliver tændt, og den fine dekoration er hængt op. Gran, kogler, stjerner og nisser bliver fundet frem år efter år, for traditionerne skal holdes i hævd. Men måske er der også plads til at tænke nyt? Her får du lidt inspiration med på vejen til en hyggelig jul.

Julepynt er ikke nogen ny opfindelse, for traditionen med at pynte hjemmet fint op til julen kan spores så langt tilbage som til 1600-tallet. I løbet af det seneste århundrede er der dog sket meget med vores vaner. Rød har afløst hvid som den foretrukne julefarve, og da elektriciteten holdt sit indtog, blev der sat strøm til julelys og julepynt. Blandingen af nyt og gammelt præger stadig julehyggen i mange danske hjem.

Tradition og fornyelse

De fleste familier har nostalgisk julepynt i rødt og hvidt, som skal op at hænge, før julestemningen kan brede sig. Det er måske kræmmerhuse fra mormors ungdom. Det kan være julehjerter, som børnene har flettet med stort engagement. Eller en guirlande, som minder om julen i gamle dage. Men måske kan de gamle arvestykker suppleres af mere moderne LED-julepynt, ny dekoration og energibesparende julelys indendørs og udendørs?

Hvorfor ikke sætte smukke LED-vokslys på den hjemmebroderede dug, når du har gæster til jul? Du kan også vælge en moderne adventsstage og give den et nostalgisk touch med gran og nisser. Og hvorfor ikke sprede varmt lys fra LED-kugler og andet udvalgt pynt på dit juletræ? Vindueskarmen kunne måske have brug for et brandsikkert LED-lys med flakkende flamme omgivet af mos og kogler. Med vores store udvalg er det kun fantasien, der sætter grænsen.

Hyggelig dekorationslys

Ryk julestemningen udendørs

Du har måske set optagelser fra USA, hvor der på villaveje går sport i at have den mest spektakulære udendørs julebelysning. Skikken har også bredt sig til Danmark, selv om de fleste nok vælger udendørs julebelysning i et lidt mere beskedent format. Hvis du går på opdagelse i vores sortiment af farvestrålende LED-pynt, kan du skalere din dekoration, som du har lyst til. Fra dekorative LED-julehjerter og -figurer omkring trappepartiet over stemningsskabende lys til buske og træer til store lysforhæng, der for alvor får de forbipasserende til at dreje hovedet.

Skal dit hjem – bogstavelig talt – stå i et bedre lys udendørs og indendørs, kan du vælge og vrage fra vores sortiment og håndplukke julepynt efter smag og budget. God fornøjelse – og god jul!

Julepynt og julelys:

  • Fungerer inde og ude: Find julepynt og julelys til indendørs og udendørs brug. Der er varianter for enhver smag og enhver pengepung.
  • Trygt, økonomisk, smukt: I dag kan LED-pærer sprede det helt rigtige varme lys, så den trygge og velkendte julestemning kan indfinde sig. De bruger minimalt med strøm, holder længe og bliver ikke varme som traditionelle glødepærer. Smukt som dekoration og til dit juletræ.
  • Stor valgfrihed: Hvad du ønsker, skal du få. Gå til butikken med det største udvalg i julelys og julepynt. Alle størrelser, former, farver og faconer – det er nemt at sætte hjemmet i et bedre lys.
  • Stemningsskabende: Nyd den rette varme og stemningsfyldte atmosfære, når mørket sænker sig. Julelys og julepynt lyser op i den mørke tid i både stuen og haven. Slip kreativiteten fri, og pynt med kogler, mos og gran for at skabe et personligt touch.

  • 25.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 60 dage
+45 89 88 18 90 Service +45 82 56 80 60

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Find den rette belysning til dit hjem

Tilmelding af nyhedsbrev

75 kr. rabatkode

*gyldig t.o.m. 31.03.2021, med en bestillingsværdi på mindst 500 kr. Kan ikke kombineres med andre rabatter.