Julepynt

Vores anbefalinger fra denne kategori

  Julepynt

  Lysets gave

  Det er den dejligste tid på året, og den bliver endnu mere fantastisk, når du lader dit hjem stråle med lysende julepynt og udsmykning.

  Uanset om du ønsker at skabe et vinterlandskab i stuen eller vil dække hele husfacaden med julebelysning, kan du finde noget i vores udvalg af julebelysning, der nok skal sikre, at julemanden kommer forbi hos dig i år!

  Hvilke trends er der inden for julepynt med lys?

  Hvert år overrasker designerne af julepynt og dekorationsbelysning til juletiden os med nye, spændende og overraskende belysningsideer, men lige nu er den største trend faktisk det helt enkle.

  For eksempel juletræer i XXL-størrelse til udendørs brug, som består af en lyskæde, der hejses op i en flagstang. Silhuet-figurer, hvis reducerede former har en særligt festlig effekt, er også et godt eksempel.

  Samtidig vinder den nordiske minimalistiske jul indpas, hvor lys, pynt og dekorationsgenstande overbeviser med deres enkle former og elegante lyse farver.

  Andre populære trends til jul i år omfatter også vores helt nye lysende julestjerner, som fås i velour- eller metalbur-design, indbydende vinduesdekorationer, LED-fyrfadslys og farveskiftende julepynt, der også spiller musik.

  Væg Juletræ
  Julefigur
  LED Dekorationsbelysning
  Pendel stjerne
  LED Fyrfadslys
  LED Musikboks

  Hvad er fordelen ved LED´er i julepynt og anden dekorationsbelysning med lys?

  Det meste inden for moderne julepynt med lys er baseret på LED.

  Faktisk ville vi slet ikke have et så stort sortiment at vælge imellem, hvis det ikke var for LED.

  Hvorfor?

  Fordi LED´er er bittesmå, og det betyder, at de kan passe ind i og oplyse enhver form, uanset hvor lille, tynd eller stor den er, men det er kun en af de mange fordele ved LED´er. De andre er:

  • Lang levetid: Med fastmonterede LED´er er der intet behov for at skifte pærer eller lede efter reservepærer.
  • Høj energieffektivitet: Sparer op til 90 % i forhold til traditionelle glødepærer, når de bruges til julepynt med lys.
  • Batteridrift: LED´er er så økonomiske, at meget julepynt med lys er batteridrevet. Lyskæder for eksempel fungerer ofte helt uden ledning og tilslutning til strøm.
  • Farveskift: Noget julepynt med LED-lys kan også tilbyde RGB-farveskift, som kan styres med en fjernbetjening.
  Dekorationsbelysning

  Hvilken IP-kapslingsklasse skal julepynt med lys til udendørs brug have?

  Udendørs lysende julepynt skal have en højere grad af beskyttelse sammenlignet med den indendørs slags, da den udsættes for hårdt vintervejr. Som grundregel skal udendørs julepynt med lys have en kapslingsklasse på IP44 for at beskytte den mod vand og fremmedlegemer som skidt, mudder, sten og insekter.

  Lyskæde
  Julestjerne
  Lyspaere

  Hvad bør du ellers overveje, når du køber udendørs julepynt med lys?

  Selv om der ikke er nogen lovgivning mod, hvor kraftig din udendørs belysning må være, er det altid en god idé at tage hensyn til dine naboer.

  Alle elsker et flot julelysshow, men husk, at mens du sidder indenfor med gardinerne trukket for, kan din belysning forstyrre dine naboer, bilister eller fodgængere.

  Så sørg altid for, at din belysning - uanset hvor fortryllende den er - ikke bliver en pestilens for andre.

  Hvor kan jeg få reservepærer til min julepynt med lys?

  I klassisk julepynt med lys går de små lyspærer ofte i stykker. Til dem kan vi tilbyde reservepærer.

  Vores tip er, at du gradvist, så det ikke bliver alt for dyrt, udskifter din gamle julebelysning med julepynt med LED-lyskilder. De vil ikke kun holde længere, men også være mere omkostningseffektive og energibesparende.

  LED Julekugle

  Hvornår skal du begynde at pynte op til jul?

  Der er ikke nogen fast dato for, hvornår man sætter julepynt op.

  Begyndelsen af december er mest almindeligt, og det er helt sikkert ikke allerede 31. august!

  Vil du gerne vide mere om vores julepynt med lys? Eller om noget andet, der har med LED-jule- eller dekorationsbelysning at gøre? Så sidder vores tekniske kundeservice klar til at svare på alle dine spørgsmål. Ring på +45 89 88 18 90 eller kontakt os på e-mail.

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

  Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

  Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

  150 kr. rabatkode

  *Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.