Julepynt udendørs

Vores anbefalinger fra denne kategori

  Udendørs julepynt

  Gør områderne udendørs til et vidunderligt vinterlandskab

  Intet hjælper mere med at komme i julestemning end at pynte op med julepynt og julebelysning derhjemme.

  Så hvorfor ikke gøre din have, terrasse, gårdhave eller balkon til et vidunderligt vinterlandskab med masser af lys og farver? Vores udendørs udvalg omfatter lyskæder, lysnet, julefigurer, udendørs julekugler og juletræsformede lyskæder, fx til flagstangen.

  Hovedparten af vores udendørs julepynt er også forsynet med LED´er, så du vil ikke kun spare penge, men slipper også for nogensinde at skulle skifte en pære igen.

  Hvilken udendørs julebelysning vil I anbefale?

  Farver er populære i år til jul, så skab stemning i haven eller på balkonen med spektakulære farveskiftende lys, der vil få dit hjerte til at slå hurtigere og tryllebinde dig og nysgerrige forbipasserende.

  Stilfuld julepynt er også moderne i år, hvor julefigurer og lysslanger til hegn og rækværk er utroligt populære lige nu. Men hvis du vil have en virkelig spektakulær effekt, er et net formet som et træ og hængt over en flagstang et fantastisk blikfang i enhver vinterhave.

  Vi kan også anbefale vores 18-takkede julestjerne og lysende kugler lavet af et net af ledninger, og sidstnævnte kan sågar bruges året rundt.

  Juledekoration lysende julestjerne
  Juledekoration lysende juletræer til udendørs brug 150cm
  Udendørs dekorationsbelysning julepynt

  Hvilken IP-klasse kræves til udendørs julepynt?

  Da den bliver udsat for vind og vejr, kræver udendørs julepynt en højere grad af beskyttelse end den tilsvarende indendørs slags. Meget udendørs julepynt er beskyttet i kapslingsklasse IP44, som beskytter den mod vand og faste fremmedlegemer større end 1 mm.

  Inden du køber din julebelysning til udendørs brug, skal du huske at tjekke IP-kapslingsklassen i produktspecifikationerne.

  Udendørs julepynt juletræer
  Udendørs julepynt lysslange

  Hvad er fordelene ved udendørs julepynt med LED?

  Til udendørs julepynt er fordelene ved LED´er både praktiske og dekorative:

  • Udskift aldrig pærer igen: Den lange levetid i lyskæder, figurer og julestjerner med fastmonterede LED´er betyder, at du kan nyde din julebelysning i mange år uden vedligeholdelse.
  • Billigere: LED´er har en længere levetid, så du kan nyde din julebelysning mange år ud i fremtiden.
  • Ikke flere rodede kabler: LED´er kan drives af batterier i lang tid uden problemer, hvilket betyder, at du kan hænge ledningsfri belysning op rundt omkring i din have eller hen over din balkon uden irriterende, sammenfiltrede ledninger
  • Farveleg: Takket være LED-teknologi er julepynt med farveskift tilgængelige i mange forskellige stilarter, former og størrelser, så du kan få en glædelig, strålende og farverig jul.
  • Nye juledesign: Da LED´er er kompakte, kan tynde lysslanger, detaljerede silhuetter og store julefigurer oplyses uden behov for alverdens store og alt andet end kompakte lyskilder.
  crystalo isbjoern led
  lysslange

  Kan lysende julepynt konverteres til LED?

  I tidens løb er du nok blevet rigtigt glad for noget af din juleudsmykning og har sikkert ikke lyst til at skille dig af med den.

  Ved du, hvad den gode nyhed er?

  Det behøver du heller ikke!

  Hvis pæren inde i julestjernen, julefiguren eller lyskæden går i stykker, eller hvis du bare gerne vil have alle fordelene ved LED, kan du i stedet for skrue en LED-pære med en tilsvarende fatning i.

  Tip: Til åbne juledekorationer med en synlig pære anbefaler vi LED-filamentpærer, som kombinerer den optiske effekt ved en glødepære med fordelene ved LED-teknologi.

  Hvad skal man ellers overveje ved lysende juleudsmykning til udendørs brug?

  Selv om der ikke findes nogen lovgivning om, hvor kraftigt udendørs julebelysning må være, er det altid en god idé at udvise respekt over for dine naboer og forbipasserende gående og bilister.

  Din belysning skal se fantastisk ud, men den skal ikke forstyrre dine naboer med for eksempel blinkende lys ind i deres soveværelse eller larmende høj musik.

  Det er også en god idé at slukke din udendørs julebelysning om natten.

  Vil du gerne vide mere om udendørs julepynt med lys? Eller om noget andet, der har med LED-julebelysning og julepynt at gøre? Så sidder vores tekniske kundeservice klar til at svare på alle dine spørgsmål. Ring på +45 89 88 18 90 eller kontakt os på e-mail.

  twinkly lyskaede led
  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

  Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

  Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

  10 % rabatkode

  *Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 1 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.