RÅDGIVNING SMART HOME

Eftermontering af smart belysningsstyring

Oplev lys på en ny måde - med smarte lamper eller pærer og et Smart Home system! Det kunne ikke være lettere at komme i gang - takket være Bluetooth-pærer, der snildt kan skrues i fatningen på enhver normal lampe. Dette alene muliggør en betagende, individuel belysningsstemning, der sætter enhver tidligere dæmper i skyggen. Hele spektret af funktioner åbnes derefter med en bridge-enhed, f.eks. den fra Philips Hue: Kontrollér, om lyset er slukket, mens du er på farten, programmer lysrutiner eller styr lyset med stemmen som i en science fiction-film - alt dette bliver muligt!


Fordele ved smart lysstyring

Situationsafhængigt lys

Situationsafhængigt lys

Vi bruger ofte den samme lampe til forskellige aktiviteter, f.eks. i åbne opholdsrum hvor vi både arbejder og slapper af. En smart lyskilde tilpasser sig situationen med hensyn til lysstyrke og lysfarve - uden at en ekstern dæmper skal installeres.

Simuler tilstedeværelse

Forhindr indbrud

Indbrudstyve ser efter lette mål, dem, hvor de kan fortælle, at ingen er hjemme. Med smart lysstyring spiller hjemmet automatisk gennem lysscenarier - og det ser ud som om ejeren er hjemme.

Programmer lysscenarier

Programmer lysscenarier

Med ét klik sætter flere sammen grupperede lamper lysstemningen helt efter din egen smag. og det på et sekund - til afslapning, arbejde, lektielæsning eller bare til at drømme sig væk.

Stemmestyring

Stemmestyring

Det er måske en af funktioner, du som smart home ejer har set frem til: stemmestyring af lyset. I dag er dette ønskescenarie lettere end nogensinde at realisere. Kompatibiliteten med de respektive sprogassistenter er angivet for alle produkter.


Lysstyring med Philips Hue

Det er det mest velkendte smart home-system til lysstyring, der findes: Philips Hue. Med en Philips Hue pære eller -lampe skaber vi den ideelle atmosfære til enhver situation med et udvalg på 16 millioner farver og et bredt udvalg af hvide toner fra dagslyshvid til varmhvid.

Philips Hue fungerer allerede med Bluetooth, men når en bridge h tilføjes, viser systemet, hvad det virkelig er lavet af: Fjernbetjening af belysningen overalt i verden, lysrutiner, stemmestyring og sikkerhed - Philips Hue giver mange fordele i hverdagen.

Start på 1 minut for ca. 500 kr.

White & Color Ambiance E27 LED-pære

En lyskilde med Bluetooth-styring er nok til at få en smag for fordelen Du skal blot installere Hue-appen, tilslutte pæren og styre lyset individuelt...

Komplet udvalg af funktioner på 1 times tid

White & Color Ambiance E27 starter kit

Hvis du tilslutter en bridge til dit trådløse internet, kan du nyde hele det smarte hjem. Op til 50 lamper kan integreres i systemet.


Kompatibel med Philips Hue

Philips Hue er uden tvivl det mest kendte mærke til smart, individuel belysning, men især i kombination med andre mærker åbner sig en verden af muligheder og smarte produkter, der fungerer sammen. Alle systemer kan også styres separat uden en Hue-bridge eller andet tilbehør. Det vil sige at man med fordel også kan overveje andre brands og produkter, når det smarte hjem skal udstyres.

Q-Smart-Home

Q-lamper kan nemt styres med en fjernbetjening og derigennem justeres belysningen nemt og tilpasses stemningen og situationen. Hvis lamperne er integreret i et smart home-system som Philips Hue, kan de også styres via en app. Den trådløse ZigBee standard gør dette muligt.

tint

Det rigtige lys hvor som helst og når som helst - de farveskiftende, fjernbetjente lamper og armaturer fra tint giver helt nye dimensioner til køkkenet, stuen, hjemmekontoret eller endda udendørsbelysningen. I et ZigBee system kan de desuden styres via en app.

Vores tip: Start smart, udvid smart
med Innr til <300 kr.

Den smarte indtræden i den smarte verden: Med wi-fi-pærer og den gratis app lærer vi først smart home at kende- straks efter at have tændt lampen. Kombineret med en bridge fra Philips Hue er mulighederne ubegrænsede og spænder fra vintage lamper til moderne udendørsbelysning!


Lysstyringssystemer uden Philips Hue og bridge

WiZ

Alle WiZ produkter har en wi-fi-chip. Dette giver dig mulighed for at oprette forbindelse direkte til wi-fi-routeren, og dens funktioner kan tilgås fra hvor som helst i verden.

EGLO Connect

Eglo Connect-produkterne kommunikerer med hinanden i et mesh-netværk og kan styres via Bluetooth. Tilbehør som sadapterer til stikkontakter er også en del af sortimentet.


  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

150 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.