Papirlamper

Varm belysning med en ædel flair

Papirlamper er filigrane og alsidige! I hvide og beige nuancer giver de en god lyssætning såvel som i brune nuancer, der ofte er meget bæredygtigt baseret på pap og genbrugspapir. I farverige versioner skaber de muntre kontraster - ikke kun i børneværelset. Og afhængigt af behovet fås papir-lyskreationer som lofts-, væg- og gulvlamper. Til juletid findes selvfølgelig også et væld af yndefulde stjerner.


Papirlamper er en bestanddel af en bred vifte af retninger inden for indretning. En typisk japansk atmosfære kan skabes lige såvel med lyse rispapirlamper med bambusdetaljer såvel som en mere skandinavisk stil hvor rispapirlamperne holdes enkle. Dem, som følger den nyeste trend, følger denne blanding, den såkaldte Japandi. Også populært: Lamper lavet af Lunopal, der ser ud og føles som papir, men er meget mere robuste. De er lettere at rengøre og til sammenligning meget mere stabile, hvilket gavner levetiden og er godt for bæredygtigheden.

Papirlamper i japansk stil


Ægte lyskunstværker i papir, lavet efter omhyggeligt håndværk, pryder den japanske indretningsstil som yndefulde lysskulpturer. Enhver, der elsker denne indretningsstil, vil med begejstring være på udkig efter hvide papirlamper eller modeller i farverne æggeskal og champagne - i kombination med varmhvidt lys og såvel stil som funktionalitet er dækket ind.

Vores udvalg

Gulvlamper i papir


Der er næppe noget, der gør et læsehjørne hyggeligere end en gulvlampe. Når en sådan breder sit lys gennem en filigran foldet papirskærm, er der en akut risiko for, at du simpelthen glemmer tiden fordybet i din yndlingsbog. Alt efter smag og behov findes der gulvlamper med papirskærm både som buelamper eller som en normal lige variant.

Vores udvalg

Pendellamper i papir


Det er ingen hemmelighed, at en pendellampe præger et rum og giver en særlig stemning og individualitet i hjemmet. Uanset om den er at finde er over spisebordet, stueborder, natbordet eller i entréen: Pendellampen giver via sin stil og udtryksfulde fremtoning karakter til hele rummet. Som papirversion understreger lamperne dette materiales alsidighed med hensyn til farve og design.

Vores udvalg

Loftslamper i papir


Loftslamper af lunopan i simpel hvid med sarte trænuancer passer rigtig fint ind i den japanske stil. Men også lampeskærme lavet af tapet med blomsterprint tilføjer variation i lyssætningen. Et pluspunkt med hensyn til kreativitet og en velkommen ændring for passionerede interiørdesignere.

Vores udvalg
  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

150 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.