Orientaliske lamper

Drømmelamper, der minder os om Orienten

Orientens magi har for længst fundet plads i vores indretning: Oriental Chic kalder nogle stilen! Den marokkanske indretningsstil giver os mulighed for at opleve den mystiske verden af gylden pragt, pragtfulde farver og smukke arabesker inden for hjemmets vægge! Men alt dette fungerer kun med det rette lys: Orientalske lamper, der tager os med til Orienten.


Hvad forstår man ved lamper i marokkansk stil?

Mønster, farver og lyseffekter

Flotte orientalske lamper er beregnet til at blive set! Typisk for de pæreformede skærme er de dekorative hulmønstre, der giver lyset et magisk spil på væggene. Orientalsk flair betyder også en fejring af dristige farver kombineret med jordnære, varme nuancer som brun, beige, orange og sennepsgul. Metalelementer skinner i bronze, sølv eller antik kobberfinish - og selvfølgelig guld!

Orientalske lamper til indendørs brug

Orientalsk stemning som i "Tusind og en nat".

Pendler med sirligt hullede skærme, perlemorsgulvlamper med metalornamenter eller dekorative lanternelamper virker magisk, når deres lys møder det rigtige interiør: Farverige broderede puder, røgelsespinde, dekorative fliser og møbler af cedertræ samt funklende metalskåle, bakker og karafler er eksempler på en sådan indretning, der appellerer til alle sanser. Tilsæt den passende belysning og en uforlignelig charme er garanteret!

Se mere

Lamper i orientalsk stil til haven

Skab din egen oase

Orientalsk i haven? Det er særligt interessant om sommeren, hvor de varme aftener i herhjemme også gør terrassen til en udendørs stue. Der er mange måder at gøre haven lidt mere orientalsk på. Med en solcellelampe i et typisk orientalsk look med hulmønstre kommer Orienten hurtigt til live. Og med jordspydslamper med et kugleformet metalhus skinner blomsterbedene klart i skumringen.

Se mere

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

150 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.