Minimalisme - less is more

Lamper reduceret til det væsentlige

Minimalisme. Ideen om at skabe en afslappende modpol til en hektisk hverdag - under ens egne vægge. I det minimalistiske interiør koncentrerer vi os om det væsentlige. Rummene har så meget frirum som muligt sådan at man lettere kan slappe af. Tanken er at sindet lettere kan slappe af, når det er få forstyrrelser. Møblementet har klare, rene linjer. "Formen følger funktionen", akkurat som grundtanken til Bauhaus-stilen var. Også belysningen følger samme grundtanke.


Rent formsprog

Hvad kendetegner minmalistiske lamper?

En opgave som virkelig får en lysdesigner til at tænke er denne: lav noget unikt af enkle grundformer. Det kan opnås ved at man bruger geometriske former som cirkler, kvadrater eller trekanter på nye måder - igen og igen. Designet bliver raffineert ved at bruge umiskendelige farver eller et materiale på en ny og spændende måde.

Find stilen her

Ubegrænset puristisk

Fuld designfrihed takket være LED-teknologi

Takket være den kompakte LED-teknologi findes der næsten ingen grænser for hvilke former og udtryk en lampe kan have. Meget tynde armaturer og smalle rammer kan give lys uden pærer som vi kender dem. Dette er lamper som ikke var mulig at lave "i går". Sådan fremstår alle minimalistiske lamper også lidt futuristiske.

Find stilen her

Lampedesign, der ikke forgår

Tidløse minimalistiske klassikere

Aldrig før har så mange interiørdesignere og møbeldesignere været så begejstrede for denne afmålte interiørstil som netop nu. Men, det betyder ikke at man aldrig har set sådanne produkter før. Og særligt når det gælder lamper har der i nogen tid blevet designet funktionelle, æstetiske produkter. Disse tidløse klassikere vågner i dag nok en gang til live. Til dels med ægthedscertifikat, som viser at det er en relanceret udgave af orginalen. Eller som en eksklusiv limited-edition udgave, ofte forsølvet eller forgyldt.

Find stilen her

Minimalistisk og luksuriøst

Modsætninger kombineret

Glamour og minimalisme udelukker ikke hinanden. Tværtimod - disse tilsyneladende modsætninger kan forenes i det, der kan kaldes en purist-luksus-chic sammensætning. Minimalistiske designs med ædle materialer, elegante kombinationer af toner i guld og sort samt glaselementer i højeste kvalitet og slanke linjer sætter tonen her.

Find stilen her
  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

150 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.