Afdæmpede jordfarver

Skaber en varm belysningsatmosfære

Med toner fra en afdæmpet beige til dybbrun skaber jordfarver en vidunderlig atmosfære - især i forbindelse med lys. Lampeskærme i jordfarver - med varme røde, orange og gule nuancer - giver et puristisk look eller et friskt pift i kombination med trendy materialer som træ og beton. Materialer, der kan kombineres harmonisk med næsten alle farvetoner.

Mousse

Behagelig og stemningsfuld


En mørk, rig brun, der minder om mousse au chocolat, skaber en følelse af velvære og tryghed i indretningen - lige det rigtige til hyggelige stunder uanset hvilken tid på året.

Køb stilen

Efterårsfarver

En skøn farvepalet


Lamperne med flere skærme i forskellige farvetoner fra okkergul over orange til rødbrune nuancer bringer tankerne hen på farverige efterårsblade. Farvesammensætningen tiltrækker med sikkerhed nysgerrige blikke.

Køb stilen

Karamelbrun

Afdæmpet, naturligt look


Denne lyse brune nuance er en ægte klassiker blandt efterårets jordfarver. Nuancen, der minder om yndlingscafeéns friskbryggede kaffe eller eller de gammeldags karameller, kan med fordel kombineres med sort eller lyse beige toner.

Køb stilen

Æggeskal

Den ædlere hvid


Lampeskærme i den eftertragtede, naturlige tone som en æggeskal er elegante og underspillede, men alligevel ekstremt stilfulde. Særlig godt harmonerer de i sammenspil med med en mørkebrune trætoner.

Køb stilen

Brun

En klassisk og varm nuance


Brune nuancer lige fra helt lys, nærmest orange til mørk fyldig brun giver en varm og behagelig note til hjemmet. Brune lamper kombineret med varmhvidt lys garanterer en hyggelig atmosfære - fra den brune loftslampe til natlampen på sengebordet ligeså.

Til kategorierne
  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

150 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.