Kobberlamper

Et af metaltrendens højdepunkter

Nostalgisk og alligevel helt nyt: Det er to modsætninger som har præget et hav af interiørtrends. Disse inkluderer vintage, industriel, orientalsk og shabby-chic. De fremhæver alle værdifulde "ældre" egenskaber eller genstande som er designet til at se gamle ud - fra skænker til vægure - og selvfølgelig kobberfarvede pendellamper, loftlamper, gulv- og bordlamper i al deres skønhed.


Burlamper i kobber

Armaturer i burdesign ser usædvanlig elegante ud i kobberfarve. I harmoni med glødelampen som de afslører, skabes der en graciøs lysatmosfære som er populær blandt mange interiørstile, som f.eks. minimalismen eller i den urbane maisonette-lejlighed.

Kobberburlamper

Kobberlamper i industriel stil

Kobberfarvede lamper i industriel stil, eller moderne industrial-chic, udstråler rustik og nostalgi. Disse belysningsideer er ikke bare en trendy interiøropdatering til den urbane industrielle loftslejlighed. Selv helt normale opholdsrum kan piftes op med og gives nyt liv med de rustikke design, der blev tilpasset vores interiør fra før at have været stilen i gamle fabrikker.

Se mere

Industrielle kobberlamper

Marokkansk stil med et strejf af kobber

Orientalske lamper har én ting til fælles: De er præget af varme metaltoner så som kobber. I lanterneformat, med filigranmønstre og hyggeligt varmhvidt lys, som minder om levende lys, gør disse lamper rummene til et sted for ægte velvære.

Se mere

Orientalske kobberlamper

Lyskilden i fokus

Trenden mod synlige lyskilder er ikke aftaget, tværtimod. Kombineret med kobber, skaber dette en diskret, behersket lampe som samtidig er fuldt ud i stand til at lyse op. Tænk for eksempel på kobberfarvede spejlamper eller kombinationen glaspærer og kobberelementer. Lyskilden får med disse lampetyper virkelig lov til at komme i fokus.

Se mere

Kobberfilamenttrenden

Kobberlamper til udendørs brug

Det som skaber en hyggelig atmosfære i stuen, kan også gøre godt for udendørsområdet. Det er derfor udvalget af kobberfarvede udendørslamper er så stort. Fra jordspydslamper i en afdæmpet kobbetone til væglamper i kobberfarvede metalliske nuancer, alt hvad et designerhjerte kan ønske sig!

Udendørs kobberlamper

Udendørs kobberlamper
  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

150 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.