Håndlavede lamper

Lyskunstværker med en mesterlig håndværkstradition

Håndlavede lamper er udtryk for bevidsthed om og værdsættelse af traditionelt håndværk. Uanset om de er fremstillet af træ, papir, glas, metal eller udsøgt kunststof: Hvert design bærer præg af skaberens individualitet. Som et resultat heraf skiller hver håndlavet lampe sig en smule ud fra de andre og bliver bogstaveligt talt en unika-lampe.


Æstetisk naturligt touch

Håndlavede lamper af træ, krydsfiner og bambus

Lamper lavet af massivt træ, kunstfærdigt bøjet krydsfiner eller bambus-flet står for bæredygtig brug af vores planets ressourcer. Et blik på det harmoniske design afslører den passion for ægte håndværk, der ligger til grund for skabelsen af dette unikke værk. Med disse håndlavede lamper flytter et stykke natur, formet af menneskehænder, ind i hjemmets indretning.

Køb håndlavede lamper i træ

Nænsomt fremstillede lyskunstværker

Håndlavede lamper i papir & karton

Papirlamper giver indretningen en varm stemning. De nøje håndfoldede og håndformede skærme passer perfekt til indretningsstile som Japandi-chic eller en mere naturlig indretning Når de er tændt, demonstrerer lamperne effekten af et spillet mellem lys og skygge. Desuden lader de den individuelle og hver gang lidt anderledes struktur af det anvendte papir eller pap komme til udtryk.

Køb håndlavede lamper i papir

Storslået og prægtig

Lamper udfærdiget i mundblæst glas

Den traditionelle glasblæserkunst er solidt forankret i armaturdesignet. I nogle gange pæreformede, andre gange kantede former, med fin gennemsigtighed eller i pirrende nuancer fra mat over røggrå til farvet, gør disse lamper & armaturer traditionelt håndværk uforglemmeligt.

Køb håndlavede lamper i glas

Metallisk kunst

Håndlavede lamper i metal

Metaller som stål, aluminium, messing & lignende er populære materialer, ikke kun blandt belysningsdesignere, men også inden for kunst i almindelighed. Håndlavede lamper af metal har også en kunstnerisk karakter, hvad enten det er i form af elegante metalstel med slående overfladebehandlinger eller som spændende sammensætninger af mindre metalelementer.

Køb håndlavede lamper i metal

Overdådige design

Håndlavede lamper i kunstoft & fiberglas

Kunststof eller plastik er et andet materiale, der kan formes og bearbejdes kunstnerisk i hånden. Tredimensionelle og ikke sjældent ekstravagante lampekroppe inspirerer med sensationelle lyseffekter, som opnås ved hjælp af ofte patenterede, eksklusive plastkompositioner. Disse belysningsgenstande er accessories, der fanger alles opmærksomhed!

Køb håndlavede lamper i kunststof
  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

150 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.