Art Deco

Æstetisk kunstnerisk formspil

Kernen i Art Deco er en sart symbiose af geometriske former og glamour. Stilen er præget af rige farvekontraster med fokus på guldfarvede elementer, materialer af høj kvalitet, f.eks. fløjl, silke, glas og ædle metaller, stiliserede elegante og florale motiver samt strømninger fra fjerne lande. Art Deco giver vores opholdsrum en nuance af ekstravagance og luksus.

Hvor har Art deco-stilen sine rødder?

Art deco-stilen havde sin storhedstid i midten af tyverne i Paris som en moderne afløser for Jugendstilen. Samtidig oplevede Bauhaus-stilen sin opblomstring i Tyskland. Art Deco var karakteriseret ved abstrakte, enkle former og anvendelsen af materialer af høj kvalitet, og på den tid undertiden eksotiske materialer.

Hvad er typisk for Art deco?

Betegnelsen Art Deco kan sættes på en indretningsgenstand eller en lampe, hvis den har nogle af disse egenskaber:

  • Et nobelt, elegant og glamourøst udseende
  • Geometriske former, klare linjer og skarpe brud
  • Et flydende formsprog
  • Rige farve- og materialekontraster - også med hensyn til overfladetekstur
  • Forkromede metaller, guldnuancer og impulser af glas
  • Materialer som fløjl, silke og marmor

LOFTLAMPER, DER SLÅR TONEN KREATIVT AN

Et varmt lys, der ikke blænder, supplerer et interiør i Art Deco stil på umådelig flot vis. På loftlamperne udmærker denne stil sig også med et individuelt og luksuriøst touch. Guld - gerne også i kombination med sort, må ikke mangle her.

Shop efter Art Deco-stilen

VÆGLAMPER MED LUKSUSFAKTOR

Mættede sorte overflader, detaljer i guld og messing - det udgør Art Deco-stilen. Væglamper i elegant geometriske former supplerer og passer flot til looket i resten af den glamourøse indretning af rummet.

Shop efter Art Deco-stilen

GULVLAMPER MED ELEGANCE & STIL

En hyldest til de geometriske grundformer, der rammes spot on med materialer som glas og metal - naturligvis med god portion glamour! Sådan erobrer Art Deco-stilen vores skønneste områder til velvære i boligens interiør.

Shop efter Art Deco-stilen

BORDLAMPER I DEN MONDÆNE STIL FRA TYVERNE

En kunstnerisk intuition var drivkraften bag designet for hundrede år siden - selv i dag afspejles designeres indfald i elegante lampedesigns med klare linjer og mættede farver.

Shop efter Art Deco-stilen

LYSEKRONER TIL EKSKLUSIV LYSSÆTNING

Ingen lampe er så bombastisk som en lysekrone. I geometriske linjer - også meget gerne medekstravagante detaljer - opstår således en luksuriøs juvel i Art Deco-stilen inden for belysningsdesign.

Shop efter Art Deco-stilen

PENDELLAMPER MED ET NOBELT, STILFULDT LOOK

De iscenesætter et område som ingen anden lampe. Hvis en pendellampe over spisebordet eller sofaen således har de eksklusive egenskaber ved Art Deco, har du garanteret et blikfang med potentiale for samtalestof mellem indretningsentusiaster.

Shop efter Art Deco-stilen
  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

10 % rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 1 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.