Indendørsbelysning Gangområde

Lamper til gangen

Giv din gang den opmærksomhed, den fortjener

Gange og entreer er nogle af de mest brugte områder i boligen, men vi glemmer ofte at kaste vores kærlighed på det sted, som forbinder os med verden udenfor og med de rum, hvor vi spiser, sover, griner og er sammen.

Til tidspunkterne, hvor du for eksempel sender ungerne afsted i skole, lægger læbestift eller lister ned ad trappen for at snuppe et par snacks, når resten af huset sover, har vi et udvalg af loft- og vægmonterede lamper - også med bevægelsessensor - som kan sætte lys på gangarealerne i dit hjem.

Hvilke lamper er bedst til entré- og gangbelysning?

Her findes der ingen rigtige eller forkerte svar.

Alle gange er forskellige, det være sig i længde eller bredde, og det betyder, at din belysning afhænger af dine ganges unikke udformning.

For mange er loftlamper eller LED-lyspaneler monteret direkte i loftet det ideelle valg, fordi de har et fladt design, så korte eller lavloftede gange kommer til at virke større eller længere. Vægmonterede lamper i gangen og entreen kan være iøjnefaldende blikfang og skabe naturlige samtaleemner - især i moderne, tidssvarende design.

Spots belyser områder individuelt og kan tilføje et strejf af sofistikeret elegance til lange gange, mens strømskinnesystemer er perfekte til at oplyse gange og entreer med mange vinkler og kroge.

Lamper gang

LED-paneler egner sig til gange med lave lofter.

Lamper gang

Moderne væglamper skaber iøjnefaldende samtaleemner.

Lamper gang

Justerbare spots oplyser gange individuelt.

Hvilke fordele er der ved at bruge LED lamper i gange og entreer?

Vi er godt klar over, at du nok ikke har dine lamper i gangen tændt i timevis, men gangarealerne i dit hjem er steder, hvor du hele tiden tænder og slukker lyset - især hvis du har huset fyldt af børn!

Traditionelle glødepærer springer tit, når de slukkes og tændes ofte, i modsætning til LED-lyskilder, der har lang holdbarhed på antal tænd/sluk. Da de også straks opnår 100 % lysstyrke, risikerer du ikke at snuble over et par tilfældigt smidte sko eller lede efter dine nøgler i halvmørke.

Lamper gang
Lamper gang

Giver det mening at have bevægelsessensorer i gange?

Selv om bevægelsessensorer ikke er det rigtige valg til alle rum i hjemmet, er de praktiske i gangarealerne.

De er ikke kun praktiske, når du kommer hjem med hænderne fulde af indkøbsposer, men det er også en virkelig praktisk funktion i store trapperum i boligen eller offentlige bygninger.

Hvis du vælger en bevægelsessensor, anbefaler vi, at lampen bliver udstyret med LED-lyskilder, som straks når 100 % lysstyrke i modsætning til traditionelle glødepærer.

Vil du gerne vide mere om vores lamper til gangen? Eller om noget andet, der har med fastmonteret gangbelysning at gøre? Så sidder vores tekniske kundeservice klar til at svare på alle dine spørgsmål. Ring på +45 89 88 18 90 eller kontakt os på e-mail.

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

10 % rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 1 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.