Indbyggede væglamper

Pladsbesparende lysfokuspunkter med indbyggede væglamper

Indbygningslamper af enhver art – om indbygget i væggen, loftet eller gulvet- er i sandhed pladsbesparende, de giver en effektiv brug af lyset og passer perfekt ind i moderne omgivelser. Indbyggede væglamper næsten går i et med væggen de indfældes i, de forener rent udseende med perfekt funktionalitet. Man skal dog være opmærksom på at indbyggede væglamper, for ikke at skulle tage plads udenfor væggen, derfor må indbygges i væggen. For lavspændings- indbyggede væglamper må man ved indbygningen være påpasselig med at der gøres plads til transformeren. Særligt elsket er indbyggede væglamper med LED. Her har man den fordel at man med indbyggede væglamper, takket være den moderne LED-teknik, også kan sætte farverige fokuspunkter.

Den rigtige indbyggede væglampe til enhver smag

Selvom de gerne anvendes udendørs, er indbygningslamper også indendørs en elsket lampetype. Lige præcis den indbyggede væglampe, hvor næsten hele lampehuset forsvinder ind i væggen, tilbyder på den ene side pladsbesparende belysning til smalle rum eller vinkler i rummet. På den anden side er indbyggede væglamper også meget velegnet til at skabe en moderne, eksklusiv atmosfære i huset. Da lampehuset træder i baggrunden på en indbygget væglampe, og praktisk talt forsvinder ind i væggen, træder selve lyset mere i forgrunden, og kan dermed afgive sin fulde virkning. Gennem spillet med de forskellige lysfarver, som det er muligt med den nye LED teknik, kan man sætte fortryllende lys fokuspunkter, der lænker tilskuerens blik.

Ofte bruges indbyggede væglamper som orienteringslys i smalle gange eller trapper. Uden at gøre den i forvejen smalle gang endnu smallere, får man således en ensartet belysning af hvert enkelt trin, og samtidig en fantastisk atmosfære


  • 25.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 30 dage
+45 89 88 18 90

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Find den rette belysning til dit hjem

Tilmelding af nyhedsbrev

75 kr. rabatkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2019, med en bestillingsværdi på mindst 500 kr. Kan ikke kombineres med andre rabatter.