Top kategorier

Top anvendelsesområder

Lampegiganten Professional | Den ideelle partner for erhvervskunder

 

God belysning kræver en professionel samarbejdspartner

Lampegiganten Professional

Lampegiganten Professional er den ideelle samarbejdspartner, når det gælder indkøb af lamper af høj kvalitet i alle kategorier, prisklasser. Teknisk rådgivning og lysplanlægning skræddersyet til individuelle projekter og behov er en del af vores serviceydelser - det især til gastronomi, hoteller, logistik, kontorer, udstillingsområder samt service- og handelsvirksomheder af enhver art. Uanset om projektet er lille eller stort, udvikler vores eksperter i lysplanlægning optimale belysningsløsninger direkte sammen med kunden, lige fra forslag til placering til 3D-gengivelse.

Lampegiganten Professional:
Passende belysning til ethvert formål.

Lampegiganten Professional tilbyder investorer, bygherrer, arkitekter og elektrikere det rigtige sortiment til netop deres projekt med et udvalg fra over 400 producenter.
Hvis du ønsker det, planlægger vi dit belysningsprojekt - gennemsigtigt og uafhængigt af vores forskellige producenter. Vi er fleksible og tilpasser vores tilbud til dit projekt!
Lampegiganten Professional tager udgangspunkt i en individuel løsning, baseret på de tekniske og arkitektoniske forhold, men også på virksomhedens ønsker og dens budget. Det hele ukompliceret med en personlig rådgiver, der udvikler projektet sammen med dig.
Det er vigtigt for os at forstå og imødekomme netop dine behov, så vi kan etablere et succesfuldt samarbejde.

Hvorfor vælge Lampegiganten Professional? Dine fordele på ét blik:

  • Lampegiganten.dk opfylder alle dine behov - fra lysplanlægning til valg af de rigtige produkter.
  • Stort sortiment med 1,2 mio. artikler på lager fra over 400 mærker
  • Op til 40 % rabat for erhvervskunder
  • Op til 5 års garanti
  • Adgang til en personlig rådgiver

De bedste referenceprojekter fra Lampegiganten Professional

I mere end 20 år har vores team af belysningsentusiaster allerede gennemført adskillige projekter. Coffee Fellows, Leonine eller RhönEnergie er blot nogle af vores berømte kunder, der har stolet på Lampegiganten Professionals ekspertise. Få mere at vide om vores kunder og vores succeshistorier..

Lampegiganten Professional: Start dit projekt med os, helt uforpligtende.

100 % kundeorientering er meget vigtigt for os . Dette mindset indebærer mange fordele, f.eks. en garanti på op til 5 år og særlige rabatter på op til 50 % for vores erhvervskunder. Realiser dit belysningsprojekt succesfuldt med Europas største onlineshop for lamper og belysning!
Vi sidder også altid klar til at hjælpe dig telefonisk eller via e-mail:
Tlf.: 89 87 99 99 (Mandag - fredag 09:00 - 17:00 Uhr)
  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

10 % rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 1 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.