E27 pærer

Vores anbefalinger fra denne kategori

  E27-lyskilder – fra den traditionelle glødepære til LED-pæren

  Alle kender den gode gamle glødepære med E27-sokkel, men den har man ikke måttet producere i flere år. Dens efterfølgere, halogen- og energisparepæren med E27-fatninger muliggjorde, at man kunne beholde sin elskede gamle lampe, også uden glødepære. Da LED-lyskilder slår både halogen- og sparepærer i både levetid og energieffektivitet, er de i dag den foretrukne lyskilde, og du kan stadig beholde din gamle lampe, hvis du vil, for LED-pærer fås også med E27-sokkel. De kaldes også retrofit-lyskilder.

  e27 lyskilde
  e27 lyskilde

  Tip: Som såkaldte filament-retrofit-lyskilder ser de endnu mere ud som de traditionelle glødepærer, for bortset fra lystråde i stedet for glødetråde, er der slet ingen optisk forskel, takket være moderne LED-lystråde.

  Hvad betyder E27?

  Manden der gav E-soklen sit navn hedder Thomas Alva Edison. E27-soklen er den ene af de to standardsokler til traditionelle glødepærer, mens E14-soklen er den anden. „27“ fortæller noget om soklens diameter - altså 27 millimeter.

  E27-lyskilder med specielle funktioner

  En lyskilde er ikke bare en lyskilde. Der er kæmpestore forskelle. Den ene pære kan kun lyse i

  én lysfarve, mens den anden har farveskift og måske også er parat til smart home.
  Følgende specielle funktioner er mulige:

  Dæmpbar

  Du er nødt til på forhånd at finde ud af, om den nye pære, du vil skrue i din lampe, er dæmpbar, for det er alle lyskilder ikke. I produktdetaljerne i vores shop er eventuel dæmpbarhed angivet, og hvis du gerne vil kunne dæmpe lyset, skal du bare vælge et tilsvarende produkt. 

  Farveskift

  Hvis du gerne vil have, at din pære skal kunne skifte farve alt efter stemningen, er denne fleksible funktion en god idé for dig. Bare se efter begrebet „Lysfarve“ i produktdetaljerne, hvor du kan se mulighederne - fra varmhvid over dagslyshvid og universalhvid til multifarvet. 

  e27 lyskilde
  e27 lyskilde
  e27 lyskilde
  e27 lyskilde

  Kan styres med en app

  Hvis du godt kunne tænke dig at kunne skabe din helt egen drømmebelysning og styre den med en app, kan du gøre det for eksempel med Philips Hue. Til det skal du bruge: 

  • en router
  • en bridge som central
  • internettet
  • en smartphone eller tablet
  • Philips-Hue-appen

  Så er du klar, og så snart du skruer en smarte lyskilde fra Philips Hue i en af dine lamper med E27-fatning, bliver den til en variabel lyskilde. 

  Fjernbetjening

  Med et par tryk kan du skifte lysfarve, få automatisk farveskift og andre lyseffekter, hvis du vælger en E27-lyskilde med fjernbetjening, og her er iDual en god mulighed. Fjernbetjeningen fungerer til alle iDual-lamper og -lyskilder, så du behøver egentlig kun én, men det er mere praktisk, hvis du har en fjernbetjening til hvert rum - især hvis I er flere, der bor i boligen.

  Hvilken størrelse har E27-pærer?

  I produktdetaljerne i vores shop kan du se både længde og diameter. Ved den klassiske kolbeform for eksempel kan pæren være 105 mm lang og have en diameter på 60 mm, mens en kertepære kan have en længde på 90 m og en diameter på 35 mm. Det er helt forskelligt fra lyskilde til lyskilde, så hvis din lampe sætter nogle begrænsninger i forhold til størrelsen, skal du bare kigge i produktdetaljerne, inden du køber.

  Findes der adaptere til de forskellige størrelser fatning?

  Ja, de findes - for eksempel fra E27 til E14 - men de er som regel hverken VDE- eller TÜV-testet eller slet ikke godkendt. Det vil sige ikke testet for datasikkerhed og interoperabilitet. Derfor er det sikreste og nemmeste at købe en passende lyskilde, og i vores shop finder du altid en pære, der passer til din gamle lampe. Hvis du er i tvivl om valget af lyskilde, hjælper vores tekniske kundeservice dig gerne.

   

  Vil du gerne vide mere om emnet E27-lyskilder? Så skal du bare spørge vores tekniske kundeservice. Du kan kontakte dem telefonisk på +45 89 88 18 90 eller via kontaktformularen.

  e27 lyskilde

  Vil du gerne vide mere om emnet E27-lyskilder? Så skal du bare spørge vores tekniske kundeservice. Du kan kontakte dem telefonisk på +45 89 88 18 90 eller via kontaktformularen.

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

  Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

  Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

  150 kr. rabatkode

  *Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.