Downlight LED

LED Indbygningsspot skaber stjernehimmel og er en køkkenhjælp

Hvor retningsningsbestemt lys skal bruges for belysning af bestemte områder er krævet, med der ikke er meget plads, kommer LED indbygningsspots til sin ret, så som over køkkenarbejdsområdet under et hængende skab eller ved indvendig belysning af en vitrine. Udover at belyse hylder og trapper, kan LED indbygningsspot også skabe en stjernehimmel på værelsesloftet.

Skal der sættes målrettede fokuspunkter med lyset alene og lampehuset ikke skal spille en hovedrolle i den lysmæssige iscenesættelses, så er tiden kommet for LED indbygningslampe: LED indbygningsspot kan indbygges i trapper og vægge. Indbygget i hyller, sætter LED indbygningsspot dekorations genstande og billeder i det rette lys.

LED indbygningslys – Spotlight på fremtiden

Light Emitting Diode – forkortet LED – er fremtidens lyspærer. Allerede nu, få årtier efter opfindelsen, kan de bruges i næsten alle lamper. De har flere tydelige fordele. LEDs bruger mindre lys, har en lang levetid og udvikler næsten ingen varme. Det sidste er netop ved LED indbygningsspot en kæmpe fordel

Med LED indbygningsspot kan alle områder af huset sættes i scene. Da LED indbygningslamper næsten forsvinder fuldstændigt i loftet eller møblet, er de et udtryk for diskret elegance. LED lamper findes i forskellige farver - ikke kun farverigt, men også hvidt – og findes sågar også med samme farve som de gamle glødepærer, varm hvid. Den er altså ikke bare en rimelig erstatning for de gamle glødepærer, med er sågar bedre. Dertil kan et LED indbygningspot med sine farvede lyseffekter, sørge for en helt særlig atmosfære.

LED indbygningsspot sørger for den ideale belysning

Engang imellem har man brug for meget retningsbestemt lys, der kun oplyser et bestemt område. Når der så ikke er plads til et normalt spotlight, opnås den bedste effekt med en LED indbygningsspot. Det gælder f.eks. køkkenarbejdspladsen under et skab eller den indre belysning i en vitrine. LED-indbygningsspot bruger mindre strøm, udvikler tydeligt mindre varme end glødepærer og har en lang levetid. Udnyt de mange fordele LED-indbygningsspot giver, og mangfoldigheden, som vores onlineshop tilbyder.


  • 25.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 30 dage
+45 89 88 18 90

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Find den rette belysning til dit hjem

Tilmelding af nyhedsbrev

75 kr. rabatkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2019, med en bestillingsværdi på mindst 500 kr. Kan ikke kombineres med andre rabatter.