Design væglamper

En design-væglampe er et kunstværk med karakter

En designer-væglampe er mere end bare en lyskilde. Det er et kunstværk, som kan udstilles på samme måde som et maleri. En designer-væglampe tilfører væggen lette konstruktioner både gennem lampehuset, men også ved det lys som lampen udstråler. Ideelt set giver en designer-lampe et værelse et strejf af eksklusivitet og flair, både i tændt og slukket tilstand. Vi er overbeviste om at du i vores onlineshop kan finde præcis den designer lampe, som passer bedst, og som kan tilfører et kunstnerisk og eksklusivt look til din bolig.

Væglamper bliver ofte undervurderet

I mange hjem og erhvervsejendomme er belysning fra væglamper reduceret. Dette er ofte pga. Strømforsyningen gennem ledninger, som i nogle tilfælde er besværligt eller helt umuligt. Loftlys er i de fleste tilfælde lettere af skabe strømforbindelse til, og da væglamper ikke altid er tilstrækkelige i forhold til almen belysning, bliver loftlyset oftere taget i betragtning. Dog skiller design-væglampen sig ud, og er i høj grad at foretrække frem for design-loftbelysning. Både pga. lyseffekten, men også pga. at kunstværket er langt mere synligt i øjenhøjde, i forhold til når det hænger langt over hovedhøjde.

Design-væglamper – i stedet for kunst på væggen

Væglamper generelt, mestrer at sprede en stemningsfuld belysning, og nogle typer væglamper, så som spots, er meget specifikke i den rette belysning. I modsætning til sådanne diskrete modeller hvor armaturet er temmelig skjult, tjener design-væglampen til både at være et kunstværk i sig selv, og derudover sprede stemningsfuld belysning. Design-væglampen kan tilføre dit hjem personlighed og fuldføre din stil.


  • 25.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 30 dage
+45 89 88 18 90

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Find den rette belysning til dit hjem

Tilmelding af nyhedsbrev

75 kr. rabatkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2019, med en bestillingsværdi på mindst 500 kr. Kan ikke kombineres med andre rabatter.