Design og hotelbelysning

Vores anbefalinger fra denne kategori

  Hjemlig atmosfære med det rigtige design af hotelbelysning

  Der er ikke en nummer to chance til et førstehånds indtryk, - sådan siger et ordsprog med særligt henblik på hotel- og restaurationsbranchen. Udseendet, belysningen og etableringen af hotellet, bidrager alt sammen til det første indtryk. Hvis gæsten ankommer i aftentimerne, er belysningen af stor betydning, både med hensyn til indendørs – og udendørs belysning.

  Belysning af hotellets foyer

  Hotellets indgang byder med den stilfulde og beroligende atmosfære, sine gæster velkommen. Ideelt set bør foyeren, med hjælp fra hotellamper, fungere som rolig zone. Varmt og isolerende lys i ventelokalet og munter belysning i receptionen. Hotellets indirekte og generelle belysning, kan realiseres med hængelamper, loftlamper og downlights. Den direkte belysning er nødvendig alle de steder hvor der arbejdes, såsom i receptionen.

  Belysning af hotellets værelser

  Værelserne på hotellet er hele grundlaget for hotellets oprindelse, og er her kunderne sover, arbejder og slapper af. Belysningen fra loftlamper eller hængelamper bidrager til den generelle belysning. Ved siden af sengen bør der være en bordlampe, som kan tændes i aftentimerne. På skrivebordet bør der være god arbejdsbelysning, men ikke for skarp at den blænder computerskærmen.

  Energibesparelser på hotelbelysning

  Som i de fleste husstande er energibesparelse et tema, som er i fokus. Belysningen på et hotel er, i modsætning til private hustande, i konstant brug. Pga. døgndriften er sparerpærer i værelser og gange af stor betydning. Belysningen på hotellet skal altså være en kombination af et passende design, den rette stemning, funktionalitet og energieffektivitet.


  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

  Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

  Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

  150 kr. rabatkode

  *Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.