Design bordlamper

Vores anbefalinger fra denne kategori

  Design bordlamper er både underspillet design og markante statements

  Belysning er et spørgsmål om stil, og stil giver boligen karakter. Den kan være helt diskret og enkel, eller mere iøjnefaldende - ja, pompøs, ekstravagant eller ligefrem spektakulær. Når du vil skabe din helt egen stil i boligindretningen, har du mange muligheder, og en af dem er designerbordlamper. Hvis de placeres på sideborde eller kommoder er de ikke kun et blikfang, men sikrer også en eksklusiv områdebelysning, og på skrivebordet er de både stilfulde og funktionelle.  

  Hvor mange lumen skal en designerbordlampe have?

  Det er selvfølgelig en smagssag, men generelt kan man sige, at 300-400 lumen er nok til en bordlampe. Til en områdebelysning er det en fuldt ud tilstrækkelig lysstyrke, for bordlampen skal jo ikke kunne oplyse hele rummet. Derimod skal bordlampen skabe hyggelige lysstemninger, der giver lys nok til for eksempel at kunne læse en bog, og her er 300-400 lumen nok.

  Hvor er det bedst at placere en design bordlampe?

  Hvis du faktisk beslutter dig for at investere i en designerbordlampe, bør du også give den en attraktiv, synlig plads i boligen.

  Dette lysende stykke design vil kunne se rigtigt godt ud: 

  • sidebordet
  • kommoden
  • i vindueskarmen
  • natbordet
  • og selvfølgelig også på skrivebordet

  Tip til skrivebordslampen: Til højrehåndede skal den stå på venstre side, og til venstrehåndede omvendt. På den måde kommer hånden ikke til at skygge forstyrrende. Hvis du skal sidde og arbejde i længere tid, kan det være en god idé både at tænde skrivebordslampen og loftlampen. Så bliver kontrasten mellem det kraftige lys på skrivebordet og mørket rundt om mindre, og det holder øjnene friskere.

  designerbordlamper
  designerbordlamper
  designerbordlamper

  Hvilke ekstra funktioner har designerbordlamper?

  En designerbordlampe er selvfølgelig især attraktiv på grund af sit smarte udseende, men den imponerer også med kvalitet og funktionalitet, og hvis det ikke er nok, kan du i dag også få designerbordlamper med mange ekstra funktioner - takket være den moderne teknik. De funktioner, der er vigtigst for dig, bør du sætte på din checkliste; det kunne for eksempel være:

  • Smart-Home-kapacitet
  • Kan styres med fjernbetjening
  • Variabel i lysfarven
  • Med multifarve-funktion
  • Dæmpbar fx med en touchdæmper
  • Med Qi-teknologi eller USB-tilslutning

  Findes der også bordlamper i Bauhaus-design?

  Det kan vi klart svare »ja« til. Wagenfeld-bordlampen er indbegrebet af Bauhaus-design. Den berømte lampe blev designet i 1924 af Wilhelm Wagenfeld. Den er karakteristisk ved sin funktionalitet og sin reducerede, tidløse form. Er den ikke lige noget for dig? Så prøv at kigge på 1927´er bordlampen med messingled fra Tecnolumen. Hvis du vil have mere inspiration, er du velkommen til at kontakte vores tekniske kundeservice - kontaktoplysningerne finder du nedenfor.

  designerbordlamper
  designerbordlamper

  Hvilke designklassikere findes der blandt bordlamperne?

  Hvis du helst vil have et berømt stykke design, der har vist sit værd gennem mange år, og som samtidig er tidløst og up-to-date, så kan vores tekniske kundeservice nok inspirere dig med et par ideer. Du kan få fat i dem via kontaktoplysningerne nedenfor. Indtil da kan du nok også finde inspiration i disse eksempler:

  designerbordlamper
  designerbordlamper

  Tip: Du finder mange ideer og yderligere inspiration i vores mærkeverden.

  designerbordlamper
  designerbordlamper
  designerbordlamper

  Er LED den bedste teknik til designerbordlamper?

  Det kan man slet ikke diskutere – argumenterne taler deres tydelige sprog for LED, for du vil selvfølgelig også spare penge, skåne miljøet og nyde godt af stort set vedligeholdelsesfri teknik. I nedenstående oversigt kan du se, hvorfor designerbordlamper skal være udstyret med moderne LED-teknik:

  • Du sparer 90 % energi sammenlignet med traditionelle glødepærer
  • Du sparer 60 % energi sammenlignet med halogenpærer
  • LED´er har 50 gange længere levetid end den traditionelle glødepære (på op til 50.000 timer)
  • LED´er giver 100% lys, så snart de bliver tændt
  • LED´er er miljøvenlige, da de ikke indeholder kviksølv
  • LED´er er meget holdbare; der er ingen glødetråd, der kan brænde over
  • Fast indbygget LED-teknik er pladsbesparende og muliggør kompakte designs

  Hvilke materialer er moderne til designerbordlamper?

  Der findes materialer, der er så tidløse, at de faktisk altid er moderne. Det gælder for eksempel glas, rustfrit stål og træ. Du må selv træffe det svære valg, for der opstår altid nye trends, uanset hvilke materialer, det drejer sig om. Ofte skabes trends også af designerne selv, men med filteret „Materiale“ kan du hurtigt og nemt se, hvad du kan vælge imellem. Du sætter bare et flueben ved det, der falder i din smag og klikker på „anvend“, og straks får du en oversigt over designerbordlamper i dit foretrukne materiale.

  Har du stadig spørgsmål om berømte designere og deres lysende kunstværker? Så må du endelig bare ringe til vores tekniske kundeservice. Dér kan du få masser af god inspiration på telefon +45 89 88 18 90. Du kan også helt ukompliceret vælge at henvende dig via kontaktformularen – du kommer ikke til at vente længe på at få svar.

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

  Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

  Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

  10 % rabatkode

  *Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 1 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.