Børneværelset pendel lamper

Fantasifulde og funktionelle pendellamper til børneværelset

En pendellampe sørger generelt for den nødvendige grundbelysning i et værelse. Denne opgave skal også udfyldes af pendellamper til børneværelset. En pendellampe til børneværelset skal give nok lys til at børnene skal kunne lege på gulvet. Børn holder af, i modsætning til voksne, at lave en masse forskellige aktiviteter på deres værelse og ikke kun bruge det til at sove i. Derfor er en pendellampe til børneværelset en del af børneværelsesbelysningen. For at børn kan sysle med noget, lave lektier eller læse i sengen i et tilstrækkeligt lys, skal pendellampen til børneværelset suppleres med en skrivebordslampe og en natbordslampe. Til supplering af en pendellampe til børneværelset har vi også væglamper eller gulvlamper i et design rettet til børn.

Det store udvalg af pendellamper til børneværelset

Udover dens funktionelle opgave, skal en pendellampe til børneværelset selvfølgelig også se godt ud. Selv små børn har en ret præcis idé om pendellampen til deres værelse. Mange producenter fokuserer på valget af motiver til deres pendellamper til børneværelser, så de rammer børnenes medieidoler. For eksempel er tendensen på pendellamper til børneværelser billeder af figurer fra tegnefilm som ”Cars”, ”Cap’t Sharky” eller ”Spiderman”. Pendellamper til pigebørneværelser prydes ofte med prinsesser eller Hello Kitty, mens der på pendellamper til drengebørneværelser ofte er pirater, biler eller klovne. Men også kønsneutrale motiver som solen, skyer eller dyr kan findes på pendellamper til børneværelset. Selvfølgelig er tegneserieklassikere som Mickey Mouse og Anders And altid eftertragtede motiver på pendellamper til børneværelset.

Sikkerhedsmæssige hensyn ved valget af en pendellampe til børneværelset

Selvom en pendellampe til børneværelset hænger udenfor rækkevidde for små børn, alligevel bør man alligevel overveje forholdsreglerne af hensyn til sikkerhed ved købet af belysning til børneværelset. En pendellampe til børneværelset skal, ligesom resten af belysningen i børneværelset, være helt fri for giftstoffer, og pæren skal ikke være for varm. LED-lamper kan for eksempel være nyttige som lyskilde, fordi de kun afgiver en lille varme. Så brænder barnet sig ikke, hvis det skulle komme til at gribe fat i pæren.


  • 25.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 60 dage
+45 89 88 18 90

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Find den rette belysning til dit hjem

Tilmelding af nyhedsbrev

75 kr. rabatkode

*gyldig t.o.m. 31.03.2021, med en bestillingsværdi på mindst 500 kr. Kan ikke kombineres med andre rabatter.