3-fase strømskinner

Vores anbefalinger fra denne kategori

  Strømskinne (3-faset)

  Få din belysning tilbage på skinnerne

  Har din ene, store lampe svært ved at oplyse dine større rum i boligen eller virksomheden?

  Hvis du kan sige »ja« til det, bør du overveje en 3-faset strømskinne.

  Uanset om dit rum er større end en gildesal eller har flere hjørner og kroge end en labyrint, vil et 3-faset strømskinnesystem oplyse selv det mørkeste hjørne.

  3-faset stroemskinne

  Hvornår bruger man en 3-faset strømskinne i stedet for en enkelt loftlampe?

  Trefasede strømskinner bruges i store eller vinklede rum, hvor en enkelt loftlampe ikke kan oplyse hele området. For trods rummenes størrelse og form, er der ofte stadig kun en strømtilslutning, så der skal et skinnesystem til at splitte strømmen op og fordele lamperne ud i hele rummet.

  Forvirret?

  Lad os tage et stort L-formet køkken-alrum som eksempel.

  Den første fase er til grundbelysningen. Den anden er til »arbejdsområderne« - det kunne være dedikerede spots til madlavningsområdet - og den tredje fase er til spisebordet, der står placeret rundt om et hjørne.

  Hvad er en 3-faset belysnings- eller strømskinne?

  3-fasede strømskinner splitter en central lyskilde op i tre uafhængige belysningsområder. Lamperne bliver monteret på hver skinne, og det giver mulighed for, at separate lamper i andre dele af rummet kan slukkes, tændes eller dæmpes hver for sig.

  De individuelle betjeningsmuligheder byder på stor fleksibilitet, hvilket bevirker, at de ikke kun bruges i private hjem. De er også populære i forretninger og også på museer, gallerier og messeområder, og da de er nemme at flytte rundt på, kan bolig- og virksomhedsejere ændre rummets indretning uden at skulle bekymre sig om, hvordan de skal oplyse mørke områder.

  3-faset stroemskinne
  3-faset stroemskinne

  Hvad er forskellen på 1- og 3-fasede strømskinner?

  I et belysningssystem med en enfaset strømskinne er der kun én strømførende ledning, og det betyder, at lamperne kun kan tændes, slukkes og dæmpes på én gang.

  Et belysningssystem med en 3-faset strømskinne splitter den ene strømførende ledning op, så du kan tænde, slukke og dæmpe lamperne separat.

  Vil du gerne vide mere om belysning med 3-fasede strømskinner? Eller noget andet, der har med belysningsskinner at gøre? Så sidder vores tekniske kundeservice klar til at svare på alle dine spørgsmål. Ring på +45 89 88 18 90 eller skriv til os via kontaktformularen.

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

  Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

  Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

  150 kr. rabatkode

  *Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.