Kundetilfredshed som første bud

Kundeservice betyder at have to åbne ører for enhver kritik for kunderne. Kundeservice er et spørgsmål om imødekommenhed, venlighed, kompetence og glæden ved at arbejde med mennesker. Helt fra starten af har Lampegiganten.dk levet og åndet for god service for kunderne, og det gør vi endnu.

Opskriften på et vellykket firma er at være alt andet end doven, og altid bestræbe sig på at yde det bedste for kunden. I begyndelsen var der kun en enkelt person, som var ansvarlig for kundeservicen hos os. Denne persons engagement for kunderne har ført til mange flere medarbejdere. Den dag i dag har hver og en af vores medarbejdere den samme tanke om, hvad kundeservice er, hvilket også gjorde at Lampegiganten.dk lykkedes til at starte med.

Det tager ikke lang tid, før noget er en selvfølge for kunden. Da nethandelen var i sin spæde begyndelse, var det at modtage et intakt produkt noget, man råbte hurra for. Vi startede først op med salg af lamper på Ebay, og der samlede vi både erfaring og ros så vi altid kan levere intakte produkter. I dag er det med rette en standard for kunden. Af præcis den grund har vores kundeservice aldrig slået sig til ro, men forsøger hele tiden at forny sig og opnå bedre resultater. Hver medarbejder bliver dagligt konfronteret med følgende spørgsmål: Hvad kan vi gøre endnu bedre? Kan vi anvende billeder, der er mere beskrivende, give endnu bedre råd om den rette lyspære, eller kan vi sørge for at ordrebekræftelsen bliver sendt ud endnu hurtigere?

Helt fra begyndelsen af Lampegiganten.dk har vi haft en grundregel i kundeserviceafdelingen: For hver kritik, også af negativ art, er vi taknemlige. Ved ærlig tilbagemelding får vi muligheden for både at se nøjagtig hvor vi kan forbedre os og samtidig gennemføre de rigtige tiltag således, at servicen bliver endnu bedre.

Vores medarbejdere, som hver dag får lov til at give og opleve et højt niveau af kundeorientering, bidrager enormt til succesen for virksomheden. Men det er vores kunder og deres tilbagemeldinger, som bidrager og understøtter den videre udvikling.

Mere om tryg og fordelagtig service hos Lampegiganten her.

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

150 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.