Væglamper landlig/rustik

Landlig eller rustik væglampe fuldendelsen af din stil

Væglampen er perfekt til at skabe enkle fokuspunkter i enhver stue, i særdelehed når den adskilles fra resten af belysningen. Væglampens lyskaraktér, bestemmes gennem indirekte lys og skaber en varm, behagelig atmosfære i rummet.

Væglamper er ikke kun anvendt siden opfindelsen af den elektriske pære. Vores forfædre monterede fakler på væggene for at belyse deres hule. Dog har de fleste af nutidens væglamper ikke længere åben ild som lyskilde, men opfindelsen af ​​væglampen har etableret sig inden for belysning og nyder derfor i dag større popularitet end nogensinde. Ofte anvendes væglamper, inden for kategorien væg- og værelsesdekoration, til at belyse malerier, trofæer og spejle.

Væglamper i landlig stil

Den populære landlige stil har sin oprindelse i den enkle landbefolknings stil. Indretningen var enkel, men hyggelig og bestod hovedsagelig af massive møbler, som ofte blev lakeret og malet. I dag består den landlige indretning af antikke, traditionelle husholdningsartikler, primært arvestykker eller sjældenheder, erhvervet på loppemarkeder.

Uanset hvilken af ​​de forskellige former, for landlig stil du foretrækker i dit hjem – hvad enten stilen skal være skandinavisk, italiensk, britisk eller alpint – finder du i vores sortiment noget for enhver smag, og præcis den væglampe, der matcher og supplerer din indretning bedst. Netop da det er karakteristisk for den landlige stil at det består af så mange forskellige designs og mønstre, er det nemt at finde den "rigtige" væglampe. Rustik eller filigran, enkelt eller udførligt håndværk: udvalget i væglamper i landligstil er så varieret, at der med garanti er noget for enhver smag!


  • 25.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 30 dage
+45 89 88 18 90

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Find den rette belysning til dit hjem

Tilmelding af nyhedsbrev

75 kr. rabatkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2019, med en bestillingsværdi på mindst 500 kr. Kan ikke kombineres med andre rabatter.