Tekstil væglamper

Tekstil væglampe overbeviser med deres ædle materiale stof

Stof som arbejdsmateriale har utallige former indenfor brugsgenstande og kunstværker. I gamle Kina opstod eksempelvis de smukkeste silkeprodukter, som hele verden elskede, og blev handlet med til høje priser. Klædningsstykker af silke var repræsentative. Og væglamper med en skærm af stof er på samme måde repræsentative, da de befinder sig i øjenhøjde. Derfor er produkter af denne type ofte en meget moderne lysspreder, med en indtryksfuld kombination af stel og skærm. Her kan vælges et produkt, hvis koncept genspejler rummets indretning optimalt og bliver inkluderet i rummet.

En tiltalende lyskilde til væggen: Tekstilvæglampen

Ved tekstile væglamper handler det om en væglampe med en skærm af stof. Fleksibiliteten tilbyder muligheden for at placere et ekstremt attraktivt rumelement. Væglamper bliver som regel taget lige så seriøst som loftslamper. Derfor er stilen af disse produkter af særlig vigtighed, for ved siden af det gavnlige lys, spiller udseendet af lampen selv, også en rolle. Hvor der opstår en situation, hvor en væglampe med skærm indsættes, tilbyder dette produkt en naturlig erstatning til væggene i opholdsrummet. På den anden side muliggør lyset også belysning af gange og korridorer. Det giver sig selv at et produkt der afgiver sit lys fra en væg, og befinder sig i øjenhøjde, bør den ikke blænde. Dette undgås med stofskærmen, der sørger for at lyset ikke blænder, men dog trænger igennem så lyset slipper ud, og er dermed et element der kan integreres med en særlig charme.

Væglamper med skærm af stof er præcis så forskellige som materialet tillader

Ved valg en væglampe med stof er man ikke begrænset til en ren hvid skærm. Naturligvis er de særligt ønsket og virker f.eks. i soveværelset særligt understregende for en ren og afstressende atmosfære. Derimod anvendes ofte meget moderne varianter i korridorer, af f.eks. sort stof. Det er dog ikke kun stoffets fleksibilitet der er afgørende – også stellet bidrager til den samlede effekt. Eksempelvis virker en sort stofskærm med et sølvglinsende stel særligt ædelt. Hertil kommer muligheden for at montere et motiv på skærmen, der kan skabe et særligt personligt highlight.


  • 25.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 30 dage
+45 89 88 18 90

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Find den rette belysning til dit hjem

Tilmelding af nyhedsbrev

75 kr. rabatkode

*gyldig t.o.m. 31.12.2019, med en bestillingsværdi på mindst 500 kr. Kan ikke kombineres med andre rabatter.