Tekstil væglamper

Vores anbefalinger fra denne kategori

  Væglampe med stofskærm - lysende hygge til soveværelset

  Natlampen kender vi allesammen, men hvad nu hvis der ikke er plads til den på natbordet - eller der slet ikke er noget natbord? Så er væglampen et godt alternativ - især væglampen med stofskærm, som er så god til at skabe hygge. Dens stemningsfulde lys er et godt supplement til almenbelysningen, og med en læsearm kan den give et praktisk direkte lys til at læse ved om aftenen.

  Væglampen med stofskærm gør sig ikke kun godt i soveværelset, men kan også være et lysende, hyggeligt highlight i entreen, stuen eller arbejdsværelset.

  væglampe tekstilskærm

  Hvor er væglamper med stofskærm mest velegnede?

  Stort set alle steder i boligen, hvor du gerne vil skabe en hyggelig atmosfære, supplere almenbelysningen og have et flot design i øjenhøjde. Det kan både være i stuen, spisestuen eller entreen - og selvfølgelig i soveværelset, som vi allerede har nævnt -

  men ikke så gerne i køkkenet, fordi køkkenlugte, fedtstof og snavs hurtigt kan blive en udfordring for din nye væglampe med (en måske endda beige eller hvid) stofskærm. Her skal du hellere finde andre alternativer.

  Kan man også bruge LED til væglamper med stofskærm?

  Selvfølgelig kan du det! Det er helt sikkert det allerbedste valg til enhver belysning, for LED-lyskilder...

  • giver straks 100 % lysstyrke, når du tænder for dem.
  • har en levetid på op til 50.000 timer. Altså 50 gange længere end en traditionel glødepære!
  • hjælper dig med at spare strøm og samtidig gøre noget godt for miljøet. 90 % strømbesparelse i forhold til traditionelle glødepærer og 60% i forhold til halogenpærer
  • indeholder overhovedet ikke kviksølv. I modsætning til for eksempel sparepærer.
  • fås i alle mulige forskellige lysfarver.
  • muliggør de allermest slanke og futuristiske lampedesigns.

  Det bedste af det hele er, at du både kan få LED-lysteknik som fast indbyggede LED-printplader i lamperne og som lyskilder, du selv kan skrue i (de såkaldte retrofits), og det er helt op til dig, hvilken type du foretrækker - også når det gælder væglamper med stofskærm, for begge slags findes!

  Findes der også væglamper med skærm med kontakt?

  Vi trykker på kontakten på væggen, og lyset tænder, og når vi trykker igen, slukker det - sådan er det selvfølgelig også med væglamper med stofskærm, men der er også 2 andre muligheder: Modeller med en kontakt direkte på lampekroppen, så man ikke behøver at rejse sig op for at tænde og slukke lyset. Det er selvfølgelig virkelig praktisk, hvis væglampen skal

  erstatte den almindelige natlampe, og hvis væglampen med stofskærm er udstyret med et ekstra læselys, kan det selvfølgelig også slukkes direkte på lampen på en separat kontakt, så væglampens to lysfunktioner kan betjenes hver for sig.

  væglampe tekstilskærm
  væglampe tekstilskærm
  væglampe tekstilskærm

  Der findes også væglamper med en kontakt direkte på ledningen, så man ikke behøver bevæge sig hen til en vægkontakt for at tænde og slukke den hyggelige lampe - man skal bare huske, at der skal være en stikkontakt i nærheden!

  I hvilken højde skal man placere væglamper med stofskærm?

  Helt generelt skal du undgå, at man kommer til at kigge direkte på lyskilden, for ellers risikerer du at blive blændet. Placeringshøjden kommer selvfølgelig også an på, hvor væglampen med skærm skal sidde. Hvis den skal bruges som supplement til almenbelysningen i fx stuen, køkkenalrummet eller måske entreen, kan det anbefales at placere den på den øverste tredjedel af væggen, for eksempel hvis den sender sit lys ud opad og nedad. Så sidder den i øjenhøjde, men blænder ikke, og alle kan nyde og beundre lampens lækre design.

  Hvis væglampen derimod skal placeres i nærheden af sofaen eller i stedet for en natlampe, skal den selvfølgelig længere ned på væggen, men her skal du også være opmærksom på, at den ikke kommer til at blænde. I sidste ende kommer det an på lampemodellen, forholdene hjemme hos dig og hvad, der falder bedst i din smag.

  I hvilke stilarter og farver findes der væglamper med stofskærm?

  Hvid, beige, cremefarvet, grå eller sort til skærmen. Klassisk, elegant og tidløst design til selve lampen. Så har du opskriften på klassikeren inden for stof-væglamper, som passer til enhver indretningsstil, og som altid udsender et smukt, blændfrit og behageligt lys - og som selvfølgelig også altid garanterer hygge og en dejlig atmosfære.

  væglampe tekstilskærm
  væglampe tekstilskærm
  væglampe tekstilskærm

  Er du ikke rigtig til det klassiske? Vil du hellere have et virkelig opsigtsvækkende lysende highlight på væggen, der får gæsterne til at kigge en ekstra gang? Eller er du mere den romantiske type - også når det gælder boligindretningen? Det er slet ikke noget problem, for begge dele kan du sagtens få med en væglampe med en skærm af stof. Måske vil du have lidt sømandsstemning i stuen, for eksempel med en væglampe med et verdenskort på stofskærmen? Eller hvad med romantiske små roser og krystalelementer? Hvis det hele helst skal være design hjemme hos dig, er du også landet rigtigt hos os. Var det noget med FLOS eller måske hellere en væglampe fra Knapstein?

  væglampe tekstilskærm

  Har væglamper med stofskærm altid kun en lyskilde?

  Nej, selvfølgelig ikke. Du kan få tekstil-væglamper med flere skærme - og dermed med flere lyskilder - og blandt andet i entreen eller stuen er de populære, især hvis man gerne vil understrege sin egen indretningsstil.

  Der er dog ingen tvivl om, at det er varianten med en lyskilde, der er klassikeren blandt væglamperne med skærm, og ikke mindst i soveværelset kan den anbefales, især hvis den også har en fleksibel læsearm. Som du kan se, er det helt op til dig at vælge din personlige favorit blandt væglamperne med skærm.

  Hvordan rengør man stofskærmen på en væglampe?

  Smuk er den jo, sådan en væglampe med en flot stofskærm, men den tager også i mod støv desværre, og hvis du overvejer at smide skærmen i vaskemaskinen eller sende den til rens, kan du godt glemme begge dele - det dur ikke! Den bedste metode for både dig og lampen er at støve stofskærmen af med en støvekost eller en mikrofiberklud, men husk, at lampen først skal være taget fra strømmen!

  Leder du efter kontaktoplysningerne? Så behøver du ikke søge mere - de er lige her: Skriftligt kan du kontakte os via vores kontaktformular, og telefonisk kan du få fat i os på +45 89 88 18 90 og tale med en af vores professionelle rådgivere, der kan hjælpe dig med alle dine spørgsmål om væglamper. Vi glæder os til at høre fra dig!

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

  Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

  Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

  150 kr. rabatkode

  *Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.