Stikkontaktsøjler

Vores anbefalinger fra denne kategori

  Stikdåser

  Fra stikdåse-sten til smart stikdåse-adapter

  Spil på den bærbare uden batteriproblemer, tænd for den elektriske grill på det hyggeligste sted i haven, placer en udendørs standerlampe lige dér, hvor du har lyst, eller oplad simpelthen bare mobilen: Ligesom indendørs i boligen er stikdåser i haven utroligt praktiske. 

  stikkontakt traestub

  Hvad kendetegner en udendørs stikdåse?

  Stikdåser til udendørs brug har en højere IP-kapslingsklasse, mindst IP44. Du må under ingen omstændigheder bruge en indendørs stikdåse udenfor.

  Derudover er udendørs stikdåser designet, så de diskret passer til omgivelserne. For eksempel som sten, der kan åbnes, hvorved stikdåsen bliver synlig.

  Hvad er en strømsøjle?

  En strømsøjle eller en stikdåsesøjle er en fastmonteret stikdåseliste til udendørsområdet, der rager op i luften som en gadelampe. Der findes også lysende strømsøjler. Disse have-stikdåsesøjler kommer i en høj IP-kapslingsklasse og et stilfuldt design, fx rustfrit stål.

  stroemsoejle udendoers
  stroemsoejle udendoers

  Hvilke muligheder er der for at bruge en timer udendørs?

  Der findes strømsøjler til udendørs brug med en indbygget timer, som tænder eller slukker for de udendørs stikdåser på et bestemt tidspunkt. Derudover findes der separate timere til udendørs brug med en højere IP-kapslingsklasse, som kan sættes i en eksisterende udendørs strømsøjle eller stikdåse.

  Hvordan forholder det sig med børnesikring på en stikdåse?

  Børnesikring på mange stikdåser til indendørs brug forhindrer, at børn eller dyr kan komme i farlig kontakt med elektrisk energi fra den pågældende stikdåse. For da stikdåser ofte står på gulvet, er de inden for både menneskers og dyrs rækkevidde.

  stikkontakt
  smart stikkontakt

  Hvad kan smarte stikdåser?

  Smarte stikdåser gør din yndlingsstanderlampe til en del af dit Smart Home. Den smarte adapter sættes i stikkontakten på væggen, og lampen sættes i adapteren. Vupti - så kan den tilsluttede lampe styres via din smartphone.

  Smarte stikdåser findes i alle de kendte Smart-Home-systemer.

  Vil du vide mere om stikdåser til indendørs og udendørs brug eller et andet emne, der har med lys og belysning at gøre? Så sidder vores tekniske kundeservice klar til at hjælpe – telefonisk på +45 89 88 18 90 eller via kontaktformularen.

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

  Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

  Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

  150 kr. rabatkode

  *Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.