Spejle med lys

Spejle med lys

Perfekt belysning til barbering, makeup & tandbørstningen.

Philips Hue White Ambiance Adore bad spejllampe rund

Hvad er formålet med spejle med lys?

Uanset om det drejer sig om barbering, lægge make-up eller bare om at rede håret og børste tænder: personen foran spejlet skal være godt oplyst, så der ikke opstår skygger i ansigtet.
Derfor er loftslampen ikke tilstrækkelig, da ansigtet altid befinder sig på den side, der er væk fra lyset. Løsningen er separat, direkte spejlbelysning i form af væglamper eller et spejl med lys, i form at makeup spejl med lys eller måske endda et spejlskab med belysning, hvor lyskilde og spejl udgør et fælles møbel

Hvilken belysningsteknologi bruger spejle med lys?

Spejle med lys og andre sådanne produkter, f.eks. makeup spejle med lys, anvender i dag LED-lys, ikke kun på grund af dennes høje energieffektivitet og det faktum, at lyskilden ikke længere skal udskiftes, men også fordi denne form for lyskilde perfekt kan indramme spejlets form - firkantet, rundt eller ovalt - uden behov for yderligere speciallyskilder.
Da folk opfatter lyset på spejlet forskelligt, er mange badeværelsesspejle i topkvalitet udstyret med en integreret lysdæmper eller kan fungere med Smart Home. Dette gør det muligt at ændre farvetemperaturen fra varmhvid til dagslyshvid og justere lysstyrken.

Astro Niimi kosmetik-vægspejl med lys

Hvordan bliver spejle med lys installeret?

Ligesom en væglampe tilsluttes de fleste spejle med lys direkte til 230-volt strøm i væggen. For at især de mindre makeup-, barber- og badeværelsesspejle med lys, der anvendes som supplement til et stort spejl og efterfølgende kan justeres til den perfekte position, har de fleste modeller en leddelt arm til perfekt justering.

Findes der også spejle med lys udstyret med genopladelige batterier?

Ja, der findes lysende spejle, der kan opstilles som en bordlampe og er batteridrevne eller genopladelige. Sådanne stående spejle, der ofte findes i versioner med rundt spejl med lys i kanten, er udstyret med integrerede genopladelige batterier og kan oplades via stikkontakten eller USB. Disse spejle giver optimal belysning foran spejlet i op til 14 timer takket være LED'ernes lave energiforbrug.

Astro Niimi kosmetik-vægspejl med lys
Lindby Farita kosmetikspejl rund
Ovalt vaegspejl La Plus Belle aluminium oplyst Flos

Hvilke usædvanlige spejle findes der?

Spejlene i badeværelset er i sig selv et ekstraordinært highlight, der ser særligt moderne ud og er blevet standard på fornemme hoteller. Ud over et stort udvalg af former og modeller findes der også nogle udsøgte badeværelsesspejle fra designerproducenter som FLOS, f.eks. La Plus Belle fra Philippe Starck.

Har du brug for ekspertrådgivning om spejlbelysning eller badeværelsesbelysning i al almindelighed? Eller har du et andet spørgsmål om lys og belysning? Så sidder vores tekniske kundeservice klar til at hjælpe dig: Til kontaktformularen.

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

150 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.