Sokkellamper rustfrit stål

Udendørs bedlamper i rustfrit stål – elegant tilføjelse til din have

Bedlampen eller sokkellampen er lillesøsteren til lygtepælen og pullertlampen, hvis belysning svarer til en lygtepæl, men på et andet niveau. Bedlampen er hovedsageligt monteret på vægge, moler eller landingsbaner, og fås i mange forskellige varianter. Herunder sokkellamper af rustfrit stål, kobber eller med LED. Sokkellampen i rustfrit stål monteres ofte, ligesom mange andre bed- & sokkellamper, på sokler af sten eller beton, og er med til at dekorerer indkørsler, vægge, terrasser og trapper.

Sokkellampe i rustfrit stål til dekorativ og funktionel belysning

Sokkellampen er et perfekt alternativ, når lamper helt tæt på jorden er for lavtliggende pga. beplantning, og lygtepæle er for høje. Belysning af stier, trappetrin og terrasse har ikke kun en enorm forskønnende effekt på haven og de belyste udendørs arealer, men er også en vigtig sikkerhedsmæssig faktor. Bedlamper er med til at øge sikkerheden i indkørselen, ved trappen der fører til hoveddøren, eller til terrassen i haven, disse områder oplyses fint af sokkellampen af rustfrit stål. Uoplyste trapper og ujævne udendørs arealer er nogle af mange kilder til ulykker. Sådanne ulykker kan som sagt forhindres ved brug af bed- og sokkellamper.

Udendørs sokkellamper bør være vandtætte, da de ofte er udsatte for forskellige vejrforhold. Tilstrækkelig beskyttelse mod indtrængen af vand kan opnås ved brug af IP 44, som også beskytter mod indtrængen af genstande større end 1 mm.

Med en bedlampe i rustfrit stål kan du tilføre din indkørsel et ædelt design og belysning af stillig og praktisk karakter.


  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 30 dage

Find den rette belysning til dit hjem.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev helt gratis.

75 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 500 kr. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.