Sokkellamper rustfrit stål

Vores anbefalinger fra denne kategori

  Udendørs bedlamper i rustfrit stål – elegant tilføjelse til din have

  Bedlampen eller sokkellampen er lillesøsteren til lygtepælen og pullertlampen, hvis belysning svarer til en lygtepæl, men på et andet niveau. Bedlampen er hovedsageligt monteret på vægge, moler eller landingsbaner, og fås i mange forskellige varianter. Herunder sokkellamper af rustfrit stål, kobber eller med LED. Sokkellampen i rustfrit stål monteres ofte, ligesom mange andre bed- & sokkellamper, på sokler af sten eller beton, og er med til at dekorerer indkørsler, vægge, terrasser og trapper.

  Sokkellampe i rustfrit stål til dekorativ og funktionel belysning

  Sokkellampen er et perfekt alternativ, når lamper helt tæt på jorden er for lavtliggende pga. beplantning, og lygtepæle er for høje. Belysning af stier, trappetrin og terrasse har ikke kun en enorm forskønnende effekt på haven og de belyste udendørs arealer, men er også en vigtig sikkerhedsmæssig faktor. Bedlamper er med til at øge sikkerheden i indkørselen, ved trappen der fører til hoveddøren, eller til terrassen i haven, disse områder oplyses fint af sokkellampen af rustfrit stål. Uoplyste trapper og ujævne udendørs arealer er nogle af mange kilder til ulykker. Sådanne ulykker kan som sagt forhindres ved brug af bed- og sokkellamper.

  Udendørs sokkellamper bør være vandtætte, da de ofte er udsatte for forskellige vejrforhold. Tilstrækkelig beskyttelse mod indtrængen af vand kan opnås ved brug af IP 44, som også beskytter mod indtrængen af genstande større end 1 mm.

  Med en bedlampe i rustfrit stål kan du tilføre din indkørsel et ædelt design og belysning af stillig og praktisk karakter.


  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

  Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

  Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

  10 % rabatkode

  *Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 1 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.