Sokkellamper rustfrit stål

Udendørs sokkellamper af rustfrit stål – elegant tilføjelse til din have

Sokkellampen er lillesøsteren til lygtepælen og pullertlampen, hvis belysning svarer til en lygtepæl, men på et andet niveau. Sokkellampen er hovedsageligt monteret på vægge, moler eller landingsbaner, og fås i mange forskellige varianter. Herunder sokkellamper af rustfrit stål, kobber eller med LED. Sokkellampen af rustfrit stål monteres ofte, ligesom mange andre sokkellamper, på sokler af sten eller beton, og er med til at dekorerer indkørsler, vægge, terrasser og trapper.

Sokkellampe af rustfrit stål til dekorativ og funktionel belysning

Sokkellampen er et perfekt alternativ, når jordliggende lamper er for lavtliggende pga. beplantning, og lygtepæle er for høje. Belysning af stier, trappetrin og terrasse har ikke kun en enorm forskønnende effekt på haven og de belyste udendørs arealer, men er også en vigtig sikkerhedsmæssig faktor. Sokkellamper er med til at øge sikkerheden i indkørselen, ved trappen der fører til hoveddøren, eller til terrassen i haven, disse områder oplyses fint af sokkellampen af rustfrit stål. Uoplyste trapper og ujævne udendørs arealer er nogle af mange kilder til ulykker. Sådanne ulykker kan som sagt forhindres ved brug af sokkellamper.

Udendørs sokkellamper bør være vandtætte, da de ofte er udsatte for forskellige vejrforhold. Tilstrækkelig beskyttelse mod indtrængen af vand kan opnås ved brug af IP 44, som også beskytter mod indtrængen af genstande større end 1 mm.

Med en sokkellampe af rustfrit stål kan du tilføre din indkørsel et ædelt design og belysning af stillig og praktisk karakter.


  • 25.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 60 dage
+45 89 88 18 90 Service +45 82 56 80 60

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Find den rette belysning til dit hjem

Tilmelding af nyhedsbrev

75 kr. rabatkode

*gyldig t.o.m. 31.03.2021, med en bestillingsværdi på mindst 500 kr. Kan ikke kombineres med andre rabatter.