Smart stikkontakt

Vores anbefalinger fra denne kategori

  Smarte stikkontakter

  Hvad kan en smart stikkontakt?

  Smarte stikkontakter, såkaldte smart plugs, integrerer elektriske enheder, der tilsluttes med ledning og stik i et Smart Home system. Det betyder, at normale bord- og gulvlamper, men også bordventilatorer eller kaffemaskiner kan styres via en app.

  Innr Smart Plug kontakt

  Med en smart stikkontakt bliver en normal gulv- eller bordlampe en del af det smarte hjem.

  EGLO connect Plug Bluetooth-stikkontakt
  Elektriske enheder såsom ventilatorer eller kaffemaskiner kan også integreres via smarte stikkontakter.
  Eve Energy Smart Home tredobbelt stikdåse

  Flere lyskilder eller enheder forbindes via en smart stikdåse.

  Hvordan fungerer smarte stikkontakter?

  En smart plug fungerer som en adapter. Den sættes i stikkontakten, mens selve forbrugsenheden sættes i den smarte stikkontakt. Den integreres i det smarte hjem enten via Wi-Fi, som muliggør placeringsuafhængig drift, eller via Bluetooth, hvortil der ikke kræves internetforbindelse.

  LEDVANCE SMART+ ZigBee Plug
  Wi-Fi-stikkontakt WA 3000 XS01 t. indendørsområdet

  Eksempel på anvendelse: hvis bordlampen på børneværelset er udstyret med en smart plug, kan lampen senere bekvemt slukkes af forældrene fra stuen.

  Hvilke Smart Home systemer understøtter smart plugs?

  De fleste velkendte Smart Home systemer har en smart stikkontakt i deres sortiment, for eksempel Homematic IP, Brennenstuhl, Innr, Ledvance Smart+ og selvfølgelig Philips Hue.

  Findes der smarte stikkontakter til brug udenfor?

  Der findes specielle smart plugs med højere IP-kapslingsklasse fra IP44 til udendørsarealer. De almindelige smarte stikkontakter med IP20 eller mindre må ikke bruges udendørs, fordi de mangler beskyttelse mod fugt og fremmedlegemer.

  Homematic IP-dæmperstikkontakt

  Har du yderligere spørgsmål om smarte stikkontakter? Eller om lys og belysning generelt? Så vil vores tekniske kundeservice gerne hjælpe dig: til kontaktformularen.

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

  Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

  Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

  150 kr. rabatkode

  *Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.