Kun

Ekstra rabat: 11 % fra 899 kr. | 14 % fra 1299 kr. - på næsten alt

Op til 65% rabat på lofts- og pendellamper

Smart belysning

Filtrer og sorter
Filtrer og sorter 0
Sortering Popularitet
Farve
Rum
Stilgruppe
Materiale
Pris
Anvend
Smart Home system
Kapslingsgrad
Stemmeassistent
Brand
Beskyttelsesklasse
Lysdæmpere
Lysfarve (udvalg)
Form
Antal lyspærer
App
Fast indbygget LED
Dæmpbar
Fjernbetjening
Inklusiv lyskilde
Med afbryder
Fatning
LED
Regulerbar højde
Batteridrevet
Med bevægelsessensor
Diameter (i cm)
Anvend
Dybde (i cm)
Anvend
Bredde (i cm)
Anvend
Wattværdi
Anvend
Længde (i cm)
Anvend
Højde (i cm)
Anvend
1.430 produkter
Filter
719,00 kr.
Vejl. pris - 24%
Vejl. pris 949,00 kr.
Den vejledende pris er producentens vejledende udsalgspris for produktet.
279,00 kr.
Vejl. pris - 9%
Vejl. pris 308,00 kr.
Den vejledende pris er producentens vejledende udsalgspris for produktet.
185,05 kr.
379,00 kr.
Vejl. pris - 33%
Vejl. pris 569,00 kr.
Den vejledende pris er producentens vejledende udsalgspris for produktet.
899,00 kr.
Vejl. pris - 35%
Vejl. pris 1.399,00 kr.
Den vejledende pris er producentens vejledende udsalgspris for produktet.
899,00 kr.
Vejl. pris - 40%
Vejl. pris 1.499,00 kr.
Den vejledende pris er producentens vejledende udsalgspris for produktet.
1.759,00 kr.
Vejl. pris - 6%
Vejl. pris 1.882,87 kr.
Den vejledende pris er producentens vejledende udsalgspris for produktet.
1.099,00 kr.
6.825,00 kr.
989,00 kr.
1.049,00 kr.
Vejl. pris - 30%
Vejl. pris 1.499,00 kr.
Den vejledende pris er producentens vejledende udsalgspris for produktet.
949,00 kr.
5.699,00 kr.
6.356,25 kr.
5.728,12 kr.
989,00 kr.
17.484,37 kr.
1.189,00 kr.
2.599,00 kr.
3.149,00 kr.
1.189,00 kr.
21.499,00 kr.
3.599,00 kr.
17.484,37 kr.
4.246,87 kr.
899,00 kr.
4.299,00 kr.
Vejl. pris - 4%
Vejl. pris 4.509,37 kr.
Den vejledende pris er producentens vejledende udsalgspris for produktet.
3.149,00 kr.
3.937,50 kr.
Side

Smart Home - Individuel belysning som aldrig før

Alle lamper kan jo tændes og slukkes, men man kan godt tillade sig at forvente noget mere af moderne belysning nu til dags. Faktisk meget mere. Smarte pærer og lamper gør, at man kan skabe en individuel lysoplevelse med mange facetter, så hverdagen både bliver nemmere og mere behagelig. Der er rigtig mange muligheder - for eksempel:

  • Skabe sin egen belysningsplan - især om morgenen og aftenen

  • Fremtrylle den samme lysstemning, som på feriebilledet i stuen 

  • Snyde indbrudstyve ved med lys at simulere, at der er nogen hjemme

Hvad er Smart-Home-enheder?

Det er komponenter i et belysningssystem, der forbinder pærer og lamper med hinanden, og som kan styres med en app. Der skal selvfølgelig være et trådløst netværk, men det har alle jo også nærmest i dag. Derudover skal de fleste systemer også bruge en bridge, der forbinder alle komponenterne med hinanden. 

Hvilke producenter findes der?

Det er desværre ikke nok bare at beslutte sig for Smart-Home-belysning. Du er nødt til at gå et skridt videre og finde det mærke, du har mest tillid til. Hvis du synes, det kan være svært, så får du her et groft overblik over de producenter, du kan vælge i mellem

Smart Home tabelle

Hvilke Smart-Home-produkter findes der overhovedet?

Hvis du allerede har besluttet dig for, at du vil have intelligent belysning derhjemme, skal du faktisk bare skaffe dig et overblik over alle de forskellige produkter, der findes. Du kan selvfølgelig henvende dig til vores tekniske kundeservice, der er klar til at hjælpe dig videre. Du finder kontaktoplysningerne nedenfor. Måske kan du også bruge denne her liste, vi har lavet, til at danne dig et indtryk af mulighederne:

  • Lamper
    Inden du starter med smart belysning, skal du tænke over, om du godt kunne tænke dig nogle nye lamper. For hos alle Smart-Home-udbyderne kan du finde flotte lamper med fast indbygget, intelligent belysning. Udbuddet er stort, uanset om du leder efter loft-, pendel-, væg- eller gulvlamper. Du vil helt bestemt kunne finde noget, du kan lide.

  • Lyskilder
    Hvis du gerne vil have smart belysning, men også gerne vil kunne beholde din pendellampe over spisebordet, er der også en løsning på det. Så skal du bare købe en intelligent pære til den og på den måde gøre den til en del af din Smart-Home-belysning. Så bliver din kære, gamle lampe forbundet til netværket og får funktioner, du før i tiden kun kunne drømme om.
     

  • Bridge
    Nogle systemer, skal bruge en bridge til at forbinde komponenterne i dit Smart-Home-system med hinanden, andre kan fungere uden en bridge. Hos Philips Hue bliver det kaldt en Bridge, hos Osram Smart+ en Gateway. Til iDual og WiZ behøver du derimod ikke nogen bridge.
     

  • Alt det andet
    Du kunne for eksempel også godt have glæde af en praktisk dæmperkontakt, en vægkontakt, som du også kan tage med dig rundt, en fjernbetjening eller en bevægelsessensor. Der findes masser af smart tilbehør, hvis du ikke vil styre det hele fra din smartphone. Har du nogle spørgsmål til det? Så skal du endelig bare henvende dig til vores tekniske kundeservice via kontaktoplysningerne nedenfor. Vi glæder os til at høre fra dig.

Smart Home
Smart Home

Hvilke styringsmuligheder er der?

Hvis du har dine helt egne ønsker til, hvordan du helst vil styre lyset, så er det slet ikke noget problem, for når det gælder intelligent belysning, er der noget af et udvalg. Du kan indstille og betjene lyset med: 

  • Smartphone og tablet 
    På en regnfuld søndag eftermiddag kan du med et swipe tænde din lampe og skabe en lysstemning, som den var, da du lå og nød solen på stranden i sommer. Med din smartphone eller tablet kan du afprøve alle mulige indstillinger og så gemme dem, du bedst kan lide.

    • Stemmestyring  
      Skal lyset bare tænde på din kommando? Det kan det selvfølgelig sagtens. Du skal bare bruge mulighederne med stemmestyring, hvor du kan vælge mellem Google Home, Amazon Echo og Apple HomeKit. Længere nede er der en praktisk oversigt med flere oplysninger. 

    • Fjernbetjening
      Kan du bedst lide at bruge en fjernbetjening? Det er overhovedet ikke noget problem til Smart-Home-belysning. Så skal du bare vælge et system som iDual eller WiZ.

Smart Home

  • Kontakt
    Hvis du ikke vil give afkald på den gode, gamle lyskontakt, men alligevel gerne vil have smart belysning, kan det også sagtens lade sig gøre. Du kan montere den på væggen eller gå rundt med den i lommen. Du kan få sådan en trådløs kontakt i form af en Tab til Philips Hue eller en Switch til Osram Smart+ - det er begge intelligente kontakter.

  • Sensor 
    Hvis du hverken har lyst til at swipe, klikke, taste eller trykke og faktisk bare helst vil have, at lyset skal tænde af sig selv, når du kommer ind i rummet, så er det heller ikke noget problem. Så skal du bare have en bevægelsessensor, der registrerer, når du kommer ind eller bevæger dig, men selvfølgelig også registrerer, når der ikke er nogen bevægelser og derfor ikke bruger lys. Man kan for eksempel få bevægelsessensorer til Smart-Home-produkter fra Osram Smart+ eller Philips Hue. 

Hvilke Smart-Home-produkter fungerer med hvilken stemmestyring?

Der er så mange forskellige Smart-Home-systemer - og lige så mange forskellige systemer til stemmestyring. Hvad fungerer sammen med hvad? Forklaringen får du i denne praktiske oversigt, og hvis du stadig skulle have spørgsmål, kan du bare henvende dig til vores tekniske kundeservice. Du finder kontaktoplysningerne nedenfor. 

Smart Home tabelle

Findes der også intelligente lamper med kamera?

Hvis du godt kunne tænke dig de lamper, der kan det hele, skal du læse videre her. Der findes nemlig intelligente udendørs lamper med integreret kamera, der overfører billederne til din smartphone via en app. Det betyder, at du for eksempel kan sidde på en café og modtage et signal på din smartphone, der fortæller dig, at der står et bud foran din hoveddør. Det bedste er, at du oven i købet kan tale med ham i realtid. Du får selvfølgelig også et signal på telefonen, hvis der pludselig er ubudne gæster derhjemme. Det er virkelig en forbedring, når det gælder sikkerhed og indbrudssikring

Smart Home
Smart Home
Smart Home

Har du stadig spørgsmål til Smart-Home-produkter? Det ville ikke være underligt, for det er et område, der godt kan virke lidt uoverskueligt. Så skal du bare tage telefonen og ringe til os, så vi sammen kan finde ud af, hvilke smarte løsninger, du har brug for. Du kan kontakte vores tekniske kundeservice telefonisk på +45 89 88 18 90 eller via kontaktformularen.

Vis mere Vis mindre

De overstregede priser svarer til producentens vejledende udsalgspris.
Alle priser er inklusiv 25 % moms, men eksklusiv fragtomkostninger.
Lampenwelt GmbH VAT-No.: DE815559897

© 2024 Lampenwelt GmbH