R7s LED-pærer

R7s LED-pærer

Det langtidsholdbare alternativ til R7s-halogenpærer

R7s LED-pærer holder ikke bare længere end de tilsvarende halogenpærer, men de sparer også energi, og det betyder, at du også kan se en positive effekt på din elregning.

Og med en bedre farvegengivelse og et blødere, hyggeligere lys end fra halogenpærer, så skal du nok blive LED-fan, så snart du tænder dem.

Hvad er R7s-pærer?

R7s-pærer var oprindeligt lineære halogenpærer, som havde en fatning i begge ender og forsænkede kontakter, og som bruges i både indendørs og udendørs lamper.

Med watt-tal på flere tusind og en lysdistribution på 360° giver R7s-halogenpærer projektørlys, der kan bruges til at oplyse bygninger og sportsarenaer. De anvendes også til oplysning af store industrianlæg.

R7s-halogenpærer kommer virkelig til deres ret i hjemmet, hvor de anvendes til loft-, pendel- og væglamper, og også som uplights.

R7s-pærer fås i længer på 78 mm, 118 mm og 189 mm, og med deres strålende, klare lys, der kan dæmpes (hvis tilgængeligt) og deres høje farvegengivelse er R7s-halogenpærer uden sidestykke.

Hvor kan man bruge R7s LED-pærer i stedet for halogenpærer?

LED-stav R7s
Hvid design hængelampe Pirce

R7s-fatningen, som er blevet mere sjælden end for eksempel E27, E14 eller G9, bruges nu mest til designerbelysning til boliger. Kendte designerlamper, der anvender R7s-pærer omfatter: Pirce af Giuseppe Maurizio Scutellà (Artemide), Lola af Alberto Meda og Paolo Rizzatto (Luceplan) og Caboche af Patricia Urquiola og Eliana Gerotto (Foscarini). Nogle ældre uplights og udendørslamper anvender også R7s LED-pærer.

Den gode nyhed er, at R7s LED-pærer kan anvendes i alle disse lamper.

I professionelle miljøer, fx et industrianlæg, har R7s LED-pærer dog en begrænsning sammenlignet med R7s-halogenpærer: På grund af den tynde og korte, stang-lignende konstruktion er der ikke overfladeareal nok til at placere det antal LED´er, der er nødvendige for at skabe en tilsvarende høj lysstrøm som med halogenpærer.

R7s LED-pærer kan derfor ikke opnå den samme meget kraftige lysstyrke som R7s-halogenpærer.

Når man sammenligner, kan en industrilampe udstyret med en R7s-halogenpære for eksempel producere 30.000 lumen med en wattstyrke på 1.500 W, mens man med R7s LED-pærer ikke ville kunne opnå samme lysstyrke. Men du får rigeligt lys til boligen. Med R7s LED-pærer opnår man for eksempel 2.500 lumen med et strømforbrug på omkring 15-20 watt, og det er mere end rigeligt til at oplyse dit hjem.

Hvad er fordelene ved at skifte fra halogen til R7s LED-pærer?

Ved at erstatte konventionelle R7s-halogenpærer med LED-alternativer opnår du en længere levetid, forbedret farvegengivelse, en behagelig lysfarve på <3.300 kelvin og markante energibesparelser.

Bemærk: Hvis du har brug for, at lyset skal kunne dæmpes, findes der også specielle dæmpbare R7s LED-pærer. Men vær opmærksom på, at ikke alle LED-pærer kan dæmpes.

Vil du gerne vide mere om R7s LED-pærer? Eller om noget andet, der har med LED- og dæmpbare R7s-pærer at gøre? Så sidder vores tekniske kundeservice klar til at svare på alle dine spørgsmål. Ring på +45 89 88 18 90 eller kontakt os på e-mail.

Dæmpbar Lindby Jovina standerlampe med læsearm
  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

150 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.