R7s LED-pærer

Udstyr dine gamle halogenlamper med R7s LED-pærer

R7s LED-pærers opgave er at udstyre lamper med R7s-fatning med energisparende LED-pærer samtidig med at spare penge og skåne miljøet. Lamper med R7s-fatning er primært til udendørs og indendørs lamper, som ved hjælp af høj lysstyrke giver en effektiv belysning af for eksempel bygninger, haller og på arbejdslamper. Hidtil har det kun været halogenbelysning, som kunne udfylde disse høje lysstyrker.  Pærer med 1.000 og 2.000 watt er nogle af de mest lysstærke pærer – men også de absolut dyreste. Med bedre R7s LED-pærer energieffektivitet er det blevet muligt at spare massive omkostninger hos denne belysningsform og beskytte miljøet ved hjælp af langtidsholdbare lyspærer dermed mindre affald og lavere CO2-udslip på lang sigt. Med R7s LED-pærer får du den mest energieffektive og mest holdbare belysning, som fås på markedet.

Forskellige længder udførelser af R7s LED-pærer på grund af det store udvalg af anvendelser 

R7s LED-pærer anvendes ikke kun udendørs men også indendørs i f.eks. væglamper i stue eller i gang. På grund af de mange anvendelsesmuligheder og lysstyrker bliver R7s LED-pærer produceret i forskellige længder og størrelser. Det er derfor vigtigt, at du vælger den rigtige R7s LED-pære til din lampe. Har du en gammel lampe som skal udstyres med en ny R7s LED-pære, skal du kontrollere at den nødvendige watt-værdi stemmer overens med den gamle pære. Køber du en ny lampe med R7s-sokkel hos Lampegiganten, står vi gerne til rådighed for dig: Alle vore lamper forslår den mest optimale R7s LED-pærer, så du ikke selv behøves at skulle finde en passende pære.

R7s LED-pærer for indendørs lamper – sparepotentiale for privathusholdning

Lamper med R7s-sokkel - tiltænkt brug i hjemmet - er karakteriseret ved lav strømforbrug.  R7s LED-pærer opnår den samme lysstyrke som halogenpærer, men med lavere energiforbrug. Den højere pris for LED-pærer bliver tjent ind på den lange bane, fordi R7s LED-pærer har en væsentlig længere levetid end normale halogen pærer. Du kan se de nøjagtige data på den enkelte R7s LED-pære under produktdetaljerne. Her kan du fx se ”Lumen” (den opnåede lysstyrke) og ”Gennemsnitlig levetid”. Med R7s LED-pærer findes altså et stort sparepotentiale for husholdningen. R7s-fatningen er egentlig slet ikke så sjælden: Mange væglamper bruger denne type pære til at reflektere lyset på vægge og i lofter og dermed sørge for god grundbelysning.

Lyskvalitet ved halogen og R7s LED-pærer

Hvad der kendetegner halogenpærer er deres 100% farvegengivelse. Denne sikrer at farven på belyste objekter ser ud, som de ville i dagslys. Dårlig farvegengivelse ses tydeligt – om det er ved køleren i dagligvarebutikken, ved middagsbordet derhjemme eller belysning i klædeskabet: Farverne kan virke kedelige og grå, mad uappetitligt og tøj glansløst. Det er derfor vigtigt at kontrollere at farvegengivelsen på din R7s LED-pærer har høj Ra-værdi. Med højkvalitets R7s LED-pærer kan du være sikker på god farvegengivelse fra Ra 80. Ud over farvegengivelse er lysfarve også især relevant at være opmærksom på. Kvalitets R7s LED-pærer imiterer den varmhvide lysfarve i halogenpærer og fås i en farvetemperatur på omkring 3.000 kelvin. Du kan derfor glæde dig over dine nye lyspærer, som giver et behageligt lys til stuen.

R7a LED-pærer som retrofit-løsning

R7s LED-pærer er såkaldte retrofits. Det betyder, at de er beregnet for en speciel sokkel (i dette tilfælde R7s) og den tidligere almindelige lysteknik (i dette tilfælde halogen) erstattes af en energieffektiv lyskilde (i dette tilfælde LED). R7s LED-pærer er i dette tilfælde lavet sådan, at en adapter eller lignende ikke er nødvendig. De nye R7s LED-pærer kan enkelt (ved tilsvarende matchende værdier) sættes i den gamle sokkel og fungere uden yderligere brug af tilbehør. Denne fordel kan du naturligvis ikke bare glæde dig over ved R7s LED-pærer, men også generelt ved retrofits. Den tidligere kommercielle lyspære (E27-glødepæren) er ideal til at erstatte med retrofits, hvor omkostningsbesparelser på mellem 80-90% er mulige. Yderligere besparelsesfordele får du f.eks. ved G9 LED-pærer eller E14 LED-pærer.

Søger du efter en R7s LED-pærer til din gamle sokkel, med ved endnu ikke hvor du skal begynde? Spørg os og vi hjælper dig gerne videre!

Interesserer du dig generelt for at spare penge på belysning og ønsker at holde dig opdateret omkring den seneste lysteknologi? Abonner da på vores nyhedsbrev og få den nyeste information direkte i din E-mail-indbakke.


  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 60 dage

Find den rette belysning til dit hjem

Tilmelding af nyhedsbrev

75 kr. rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 500 kr. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.