Postkasser

Postkasser

Der er noget særligt ved at få »rigtig post«, så hvis din postkasse har set bedre dage, er det måske tid til fornyelse?

Uanset om du leder efter en vægmonteret postkasse af rustfrit stål eller en fritstående postkasse, der stolt skal pryde indgangen til din have, så vil du opdage, at vores sortiment af postkasser har én ting til fælles: De er alle fremragende.

soelv postkasser radius

Hvordan monterer du en vægmonteret postkasse?

Vores postkasser skal monteres i din udvendige mur med en boremaskine, rawlplugs og skruer. Vi anbefaler også, at du monterer den under et udhæng - på den måde undgår du, at din post bliver våd i regnvejr.

Hvilke størrelser kuverter passer ned i postkasserne?

For at overholde post-standarderne er vores postkasser lavet med åbninger og indvendige rum, der passer til en standard C4-størrelse kuvert (324 x 229 mm), så dine vigtige dokumenter og de lækre magasiner, du abonnerer på, kan leveres uden at blive bøjet.

sort postkasse juliana
Kulfarvet postkasse med integreret sensorstyret LED-belysning.
 
bronze postkasse clayre eef
Postkasse i antikt look med lille kig-ind-luge i lågen.
soelv postkasse heibi

Hvilke postkasser kan anbefales?

Hvilken stilart, postkassen skal være designet i, afhænger at husets arkitektur og din personlige smag.

Alligevel vil vi gerne anbefale vores iøjnefaldende postkasser i rustfrit stål, vores kulfarvede modeller med integreret LED-lys med bevægelsessensor eller vores postkasse i antikt look med kig-ind-luge.

Hvis du læser mange aviser, har vi også postkasser med separate rum til dem.

Hvad er fordelen ved at have en postkasse i rustfrit stål?

Postkasser i rustfrit stål er et af de mest populære valg blandt vores kunder, fordi rustfrit stål er mindre modtageligt over for rust, er temperatur-resistent (så det aldrig bliver varmt) og nemmere at gøre rent.

Nå ja, så er de jo altså også virkelig smarte!

Hvilke alternativer er der til vægmonterede postkasser?

Hvis du er træt af din vægmonterede postkasse, finder du i vores sortiment også et stort udvalg af fritstående postkasser.

Men hvis du overvejer en fritstående model, skal du være opmærksom på, om den postkasse, du vælger, skal sættes i beton eller leveres med bundplader til at skrue fast.

Vil du gerne vide mere om vores postkasser? Eller noget andet, der har med vægmonterede eller fritstående postkasser at gøre? Så sidder vores tekniske kundeservice klar til at svare på alle dine spørgsmål. Ring på +45 89 88 18 90 eller kontakt os på e-mail.

soelv postkasse albert leuchten
  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

10 % rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 1 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.