Paulmann URail

Vores anbefalinger fra denne kategori

  Paulmann URail

  Altid på den lyse side

  Hvis du har et stort rum, der ikke lige er formet kvadratisk, ved du godt, hvor svært det kan være at oplyse alle rummets hjørner og afkroge ordentligt. Takket være Paulmann URail kommer du heldigvis ikke til at sidde i mørke mere - uanset om du har et U-, L- eller T-formet rum.

  urail spot circle led sort dæmpbar

  Hvad er Paulmann URail?

  Et Paulmann URail er et Red Dot Award-vindende skinnesystem til 230 V, som tilsluttes direkte til din hovedstrømkilde uden behov for mellemliggende transformatorer.

  URail kan håndtere op til 1.000 W, og med fleksibiliteten i skinnesystemet kan du oplyse selv de mest komplekse L-, T- eller U-formede rum. Du kan også tilkøbe ekstra sektioner, så taghældninger op til 45° heller ikke er noget problem.

  Er jeg nødt til at planlægge installationen af et URail skinnesystem?

  Ja!

  Inden installationen skal du planlægge, hvor du har behov for dit URail, og det afhænger af dit rums form.

  Først og fremmest skal du tænke over, hvor strømudtaget i rummet kommer til at være, og hvor strømforsyningen skal placeres. Det afhænger af, om strømudtaget er dér, hvor skinnesystemet begynder eller ej. Det rette tilbehør giver mulighed for en afstand på 50 cm, hvor strømforsyningen og begyndelsen af skinnesystemet kan forbindes med hinanden via en ledning.

  cover spoz urail krom mat

  Afhængigt af de ønskede forgreninger og retningsændringer kan du tilføje ekstra konnektorer til skinnerne, herunder:

  • L-konnektorer til 90° vinkler
  • Flex-konnektorer til variable vinkler
  • T- og X-konnektorer til forgreninger og krydsende skinner

  Paulmann URail sortimentet omfatter også spots og pendellamper i høj kvalitet, samt LED-paneler og dekorative belysningsmuligheder. Skinnespots hvor lyskilden finds direkte i skinnen er også en mulighed.

  urail endestrømforsyning hvid

  Ende-strømforsyning

  kontakt dimmswitch urail konnektor hvid

  Kontakt

  urail flexkonnektor krom mat

  Flex-konnektor

  urail spot tubo led sort

  Hvordan installeres URail?

  Til en start monteres strømforsyningen i strømudtaget. Det ideelle er, at du i loftet har tegnet den bane, URail systemet skal have, inden du placerer skinnerne. Hvis skinnerne ikke kan monteres direkte i loftet, kan du bruge afstandsstykker.

  Når skinnesystemet er placeret, er det eneste du skal gøre, at fastgøre de lamper, du har valgt, til skinnerne.

  Bemærk: Vi anbefaler på det kraftigste, at dit URail skinnesystem bliver installeret af en professionel elektriker, så alle sikkerhedsretningslinjer bliver overholdt - og så du ikke risikerer at få et ubehageligt stød!

  Vil du gerne vide mere om URail skinnesystemet? Eller noget andet, der har med belysningsskinner at gøre? Så sidder vores tekniske kundeservice klar til at svare på alle dine spørgsmål. Ring på +45 89 88 18 90 eller kontakt os på e-mail.

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

  Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

  Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

  150 kr. rabatkode

  *Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.