Lysslange

Fleksible og festlige lysslanger

Intet lyser en fest bedre op end en lysslange! Det skaber den perfekte ramme om højtider og selskabelighed. Og så har LED-lysslangen en fleksibilitet, som ingen andre lyskilder kan matche.

En lysslange består af mange små pærer i en polstret slange, som kan bøjes i alle retninger, rulles sammen og snurres rundt om stolper og rækværk – meter efter meter. Det gør en lysslange til det oplagte valg, når du skal bruge lys i små kroge og hjørner, og når du skal dekorere til havefest og jul.

Lys hvad som helst op – hvor som helst

En lysslange fås i forskellige længder – 9 meter, 10 meter, 20 meter, ja, helt op til 45 meter. Du kan dække boligen indendørs og udendørs med lysslanger, hvis du vil. En LED-lysslange har i reglen en kapslingsgrad, så den er fin til udendørs brug, og du kan vælge farver efter ønske. LED-teknologien og fleksibiliteten betyder, at du kan sno lysslanger rundt om lygtepæle og gelændere, hænge dem under taggavlen, lægge dem langs terrassekanten, under trappen, langs et gærde – eller sågar rundt om skorsten og flagstang. Hos os kan du også vælge en LED-lysslange, der bliver drevet af solceller, og det er godt nyt for både miljøet og budgettet.

Praktisk belysning uden montering

En lysslange dækker flere funktioner end bare at være et dekorativt element. Evnen til at snirkle sig frem på trange steder gør lysslangen velegnet til at sprede et smukt lys på udstillingshylder, under taget, langs en mørk kældertrappe, under bardiske og andre steder, hvor andre typer belysning slet ikke finder plads – eller hvor loftslamper og væglamper ikke giver lys nok. Du skal bare sætte den ene ende af din lysslange til strømudtaget og så lægge den langs en liste, bag en kant eller under trappetrinene. Lysslangen kan fæstnes med nogle beslag eller med tape.

Hyggelig belysning til alle anledninger

Perfekt til udendørs brug

En lysslange er fin indendørs, men egner sig også særdeles godt til udendørs brug, for eksempel rundt om en guldfiskedam eller ved blomsterbede. Skjuler du LED-lysslangen bag en mur i haven, opnår du en diskret og dekorativ belysning uden at montere lamper og lygter. Vil du fremhæve større buske og træer yderligere, kan du kombinere lysslangen med udespots og andre lamper med jordspyd.

Vores webshop har et bredt udvalg af lysslanger og tilbehør. Fra kold og varm hvid til alverdens farver og faconer. Kontakt os, find din favorit og kom den i din kurv med det samme for hurtig levering.

Lysslanger er fleksible, effektive og stemningsskabende:

  • Fleksible: LED-lysslanger kan bøjes i alle retninger og rulles sammen. På den måde kan du lege med lys på steder, hvor der ikke er plads til anden belysning.
  • Slidstyrke: Med solid polstring egner de fleste lysslanger sig til udendørs brug og tåler både vejr og vind.
  • Uhøjtidelige: Lysslanger skaber den perfekte stemning til højtider og fester, og de fås også med farvet lys.
  • Energieffektive: LED-lysslanger sparer strøm i forhold til traditionel teknologi. Du kan også få lysslanger, der drives af solceller.

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

10 % rabatkode

*Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 1 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.