Loftventilator uden lys

Vores anbefalinger fra denne kategori

  Loftventilatorer uden lys

  Vær klar til et friskt pust!

  Loftventilatorer uden lys er et fantastisk supplement til enhver moderne bolig. Uanset om du trænger til at blive kølet ned, når termometret når 30 grader om sommeren, eller vil have blæst kulden væk om vinteren, har vi et stort udvalg af loftventilatorer, der passer til enhver smag og boligindretning.

  Loftventilator uden lys

  Kan det betale sig at købe en loftventilator uden lys?

  Ja mon ikke!

  Både til at køle dig ned om sommeren og varme dig op om vinteren er en loftventilator et fantastisk supplement til dit hjem.

  Jo, du læste rigtigt - vi har ventilatorer, der både kan køle og varme.

  Hvis du vælger ”fremad” funktionen, vil du snart være lige så kold som en ispind fra fryseren, og med ”baglæns” modus får du et pust af behagelig varm luft fordelt i rummet - og du sparer også omkring 30 % på dine varmeudgifter.

  Det er da ret lækkert, ikke?

  Husk dog at holde øje med disse funktioner, når du vælger dit produkt, for det er ikke alle loftventilatorer, der har den baglæns-funktion.

  Hvordan installerer man en loftventilator?

  Ventilatorer tilsluttes til din almindelige strømforsyning og skal installeres i et loft, der kan bære ventilatorens vægt.

  For ekstra sikkerhed bør der være mindst 230 cm mellem gulvet og ventilatoren.

  Nogle ventilatorer leveres med tilbehør, så de kan monteres på et skråt loft, men da alle ventilatorer er forskellige, skal du huske at læse produktdetaljerne igennem, så du er sikker på, at ventilatoren kan installeres i den vinkel, du ønsker.

  Loftventilator uden lys
  Loftventilator uden lys

  Kan man få loftventilatorer med fjernbetjening?

  Ja, selvfølgelig!

  De fleste ventilatorer fås med en fjernbetjening, og dem uden kan ofte tilpasses, så de også kan fungere med fjernbetjening. Alt det betyder, at du kan justere hastigheden og rotationsretningen uden at rejse dig fra sofaen!

  Hvilke loftventilatorer uden lys er stille i drift?

  Som hovedregel kører alle loftventilatorer af høj kvalitet stille. På de langsomme hastigheder vil du nærmest ikke kunne høre dem, og på hurtigere hastigheder hører du ikke meget mere end en let susen.

  De er så stille, at mange kunder installerer dem i soveværelset,

  men hvis du gør det, skal du passe på, at du ikke udsætter dig selv for træk om natten.

  Sørg altid for at have en dyne over dig, så du ikke bliver forkølet.

  Loftventilator uden lys

  Vil du gerne vide mere om vores loftventilatorer uden lys? Eller har du et andet spørgsmål om loftventilatorer? Så sidder vores tekniske kundeservice klar til at svare på alle dine spørgsmål. Ring på +45 89 88 18 90 eller skriv til os via kontaktformularen.

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

  Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

  Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

  10 % rabatkode

  *Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 1 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.