Loftventilator uden lys

Loftventilatorer sørger for frisk luft ventilation ved rotation

I værelser der har højt til loftet, eller som grundet arkitektoniske årsager, er vanskelige at ventilere på naturlig vis, kan loftventilatoren gøre underværker.

I modsætning til klimaanlægget er loftventilatorer næsten vedligeholdelsesfrie, relativt billige og så har den rent placeringsmæssigt også den fordel, at der under loftet ikke optages den værdifuld plads i modsætning til fx blæsere på gulvet eller på væggene. Og anbringelsen er ligeledes normalt heller ikke noget problem.

Alt hvad en loftsventilator uden lys behøver for at køre, er en normal strømforsyning til loftlys og en bæredygtig loftkonstruktion. Da loftventilatorer uden belysning har en ensartet rotationsbevægelse under driften, opstår en belastning på ophænget og man bør derfor sørge for en ensartet fordeling af denne belastning og bør derfor også anvendes med den nødvendige omhu. Ved usikkerhed om hovedsageligt loftets bæreevne, kan der uden problemer anvendes loftventilatorer, der grundet deres lille størrelse og ophængets lave vægt, ikke belaster loftet mere end en almindelig loftlampe ville have gjort.


  • 25.000 produkter
  • Gratis levering fra 800 kr.*
  • Gratis retur inden for 60 dage
+45 89 88 18 90

Mandag til fredag
09:00 - 17:00

Find den rette belysning til dit hjem

Tilmelding af nyhedsbrev

75 kr. rabatkode

*gyldig t.o.m. 31.03.2021, med en bestillingsværdi på mindst 500 kr. Kan ikke kombineres med andre rabatter.