LED lamper indendørs

Vores anbefalinger fra denne kategori

  LED lamper: Længe leve det moderne

  Ved et skift fra almindelige lyskilder til LED er det ligesom at skifte fra VHS til DVD: Det kan simpelthen ikke undgås. Det er heller ikke fordi man savner den traditionelle glødepære. I hvert fald ikke, hvis man først har oplevet en ægte, førsteklasses LED. Helst i en LED-lampe, der er designet med fast indbygget LED-lysteknik.

  For sådan en LED-lampe ligner overhovedet ikke en lampe med en traditionel glødepære. Dens design er moderne, nærmest futuristisk, for lyskilden virker i sig selv „usynlig“ . Kan du alligevel bedre lide en lampe med en lyskilde, man kan skrue ud og i? I så fald er vores anbefaling: Skru en LED-pære i lampen, som du holder af, og udnyt alle fordelene ved den moderne LED-teknik.

  For der er ikke kun visuelle fordele ved en LED lampe, men derimod også fordele for miljøet og - økonomiske besparelser.

  Hvilke fordele er der ved LED-lamper?

  Alle taler om LED, og det er der en grund til. For en lysteknik som LED har man aldrig set tidligere. Siden opfindelsen af den traditionelle glødepære i 1879 er det måske den mest innovative videreudvikling på belysningsområdet. Samtidig er den også helt moderne, da den svarer til en moderne forståelse af belysning. LED dækker kravene til praktisk og behagelig belysning, og er samtidig i tråd med en miljøbevidst tankegang.

  Udviklingen af LED fortsætter stadig. I Smart Home-belysningen kommer kvaliteterne ved LED først rigtigt til deres ret.

  Oversigt over kvaliteter og fordele:

  • Stor energibesparelse på op til 90 % i forhold til en traditionel glødepære.
  • Miljøvenlig belysning takket være stort lysudbytte (få watt ved høj lysstyrke).
  • Ingen udskiftning af lyskilder er nødvendig takket være lang levetid på op til 50.000 timer.
  • Straks 100 % lysstyrke og ingen forsinkelse som ved sparepærer.
  • Kviksølvfri og dermed f.eks. også egnet til børneværelset.
  • Lyskvalitet efter individuelle præferencer fra varmhvid over universalhvid til dagslyshvid.
  • God til særdeles god farvegengivelse på Ra 80 eller højere f.eks. til spisebordsbelysning.
  • Nye design takket være kompakte, „usynlige“ lyskilder.
  LED indendoersbelysning

  Hvordan finder man den rigtige LED-lampe?

  Er du blevet overbevist om fordelene ved LED-lysteknik? LED-lamper er slået igennem på alle områder, hvor der er brug for belysning. Det næste spørgsmål er så: Hvor vil du gerne bruge LED lamper? Uanset om du leder efter en hyggelig grundbelysning til stuen eller en stærkere områdebelysning til dit hjemmekontor: Hos os kan du finde det hele.

  Det kan du, fordi der er så mange forskellige lamper at vælge imellem. Altså: Til hvilket monteringssted (her kan du bruge LED-loftlamper, LED-væglamper, LED-indbygningsspots eller LED-paneler) eller opstillingssted (her kan du bruge LED-gulvlamper, LED bordlamper og LED skrivebordslamper) leder du efter den rigtige lampe?

  Tips til hver enkelt lampekategori finder her:

  LED indendoersbelysning

  LED-loftlamper

  I alle rum er der behov for en grundbelysning. Loftlampen har altid været leverandør af den. Det ændrer LED-lysteknikken heller ikke på. Der er dog noget, der ændrer sig: Der er ikke længere behov for at kravle op på en stige i tide og utide for at udskifte pæren. For LED-lyskilder er nærmest vedligeholdelsesfri. Skal det være endnu mere behageligt? Så kig efter dæmpbare LED-loftlamper. Så kan du selv bestemme, hvor klart og lyst din nye yndlingslampe skal lyse.

  » Til kategorien

  LED-pendler

  Sæt fokus på spisebordet og lad resten være mørkt - også når man for længst er færdig med at spise og bare sidder og slapper af. Spisebordet kan også forvandles til et arbejdsbord. For spisebordet har en masse funktioner, og så skal LED-pendellampen være med. Tips til ekstra meget komfort: En lampe, der kan højdejusteres og dæmpes efter behov. Gider du ikke rode med dæmpere? Så har vi endnu et tip til dig: LED-hængelamper med EasyDim. Her er dæmpe-teknikken indbygget i lampen, så den kan aktiveres med enhver almindelig lyskontakt.

  » Til kategorien

  LED indendoersbelysning
  LED indendoersbelysning

  LED-projektører

  En enkelt projektør i loftet sætter fokus på bestemte opholdsområder - for eksempel den hyggelige lænestol, som du synker ned i for at slappe af efter en lang arbejdsdag. Flere projektører i loftet derimod oplyser hele rummet, hvorfor vi også anbefaler dig en ekstra LED-uplight lampe henne ved lænestolen. Fordelen ved LED-projektører, der oftest kan justeres individuelt, er, at de sørger for, at lyset når ud i hver en krog af rummet. Lille bonus-tip til en rigtig dejlig atmosfære: Prøv at sætte dig på dine forskellige yndlingssteder i stuen og tjek, at du ikke kommer til at kigge direkte ind i en lyskilde og bliver blændet. På den måde kan du finde den perfekte justering af alle projektører.

  » Til kategorien

  LED-indbygningsspots

  At lave et forsænket loft, som man er nødt til at have til LED-indbygningsspots, er måske ikke noget man bare lige gør, men det kan godt betale sig. For LED-indbygningsspots skaber ikke kun en ordentlig grundbelysning, forudsat, at der monteres indbygningsspots nok, men er bare også moderne og elegante. Tip: Hvis man anvender LED-indbygningsspots i små rum, får de rummet til at virke større - for så slipper man for en lampe, der rager ned i rummet, hvilket ville gøre at rummet virker mindre.

  » Til kategorien

  LED indendoersbelysning
  LED indendoersbelysning

  LED-væglamper

  En moderne LED-lampes design kan man (næsten) ikke komme til at beundre mere end ved en væglampe. For når LED-lampen er placeret på væggen, er den i øjenhøjde. Sidder lampen der ikke for synets skyld, men snarere for at give god læsebelysning i sengen? Så har du en stor fordel med LED-væglamper: Når du ikke længere kan holde øjnene åbne, og du har glemt at slukke lyset, gør det ikke så meget på grund af den lange levetid og den sparsommelige drift.

  » Til kategorien

  LED-gulvlamper

  Der findes naturligvis de helt klassiske LED-gulvlamper med en flot skærm og et elegant stel. Man kan også få LED-gulvlamper, der ser så futuristiske ud, at man nærmest ikke kan se, at det faktisk er en gulvlampe. Vi vil dog også nævne en anden slags LED-gulvlampe, som man bestemt ikke må glemme, for den kan mange ting: LED-gulvlampen til kontoret på arbejde eller derhjemme. I store firmaer kan den reducere strømforbruget enormt, og hvis store firmaer sadler om til LED, betyder det enormt meget for vores miljø. Du har ikke noget firma, men vil alligevel gerne være med? Det er en god idé, og så kan du med LED gøre dit til at spare på energien.

  » Til kategorien

  LED indendoersbelysning
  LED indendoersbelysning

  LED-uplight lamper

  LED-uplight lampen er den perfekte lampe ved din lænestol. Det er der to grunde til: Man behøver kun række armen ud, og så kan man tænde, slukke og dæmpe lyset på en kontakt på stellet. Husk at kigge efter denne funktion i shoppen, hvis du er interesseret. Man har en fleksibel læselampe, som belyser bogens sider bedre, end nogen loftlampe ville kunne. Husk også her at kigge i produktdetaljerne efter fleksibel læselampe, hvis du ønsker denne funktion. Derudover afgiver LED-uplight lampen sit lys opad. På den måde understøtter den rumbelysningen, inddeler rummet, og gør lænestolen til en lysø. Har du ikke nogen lænestol? Pyt med det. LED-uplight lampen gør også en god figur ved siden af en sofa.

  » Til kategorien

  LED-bordlamper

  Hvad er det, der gør en LED-bordlampe bedre end alle andre bordlamper? Er det „kun“ den høje energibesparelse, den lange levetid og det homogene lys? Det er selvfølgelig det, men det er også dens design. For alle bordlamper med en fatning skal også have en lyskilde med en sokkel. Altså en, der ligner en stor, traditionel glødepære ganske meget. LED-bordlamper skal ikke have sådan en. Belysningen bliver integreret i designet. Det tillader former, som du aldrig har set før, og hvis du har, har du så ikke undret dig over de slanke profiler, de buede lyskilder og de futuristiske lysspiraler? Lad dig overraske på ny ved at kigge på vores store udvalg af LED-bordlamper.

  » Til kategorien

  LED indendoersbelysning
  LED indendoersbelysning

  LED-skrivebordslamper

  Sidder du til langt ud på natten bøjet over bøger og papirer? Med lyset fra en LED-skrivebordslampe bliver det en del nemmere. Er det det hele? Nej. For LED-skrivebordslamper har også en anden fordel, som adskiller dem fra alle andre skrivebordslamper: Muligheden for selv at bestemme lysfarven og lysstyrken. Husk at kigge efter disse funktioner i produktdetaljerne i shoppen, hvis det interesserer dig. Sådan kan en enkelt lampe skabe ideelt, universalhvidt lys til at arbejde ved. Senere slår man den samme lampe over på afslapningstilstand og nyder dæmpet, behageligt varmhvidt lys, som man kan slappe af til.

  » Til kategorien

  LED-panel

  LED-paneler bliver indbygget enten i gipslofter (med separat indbygningsramme) eller pladelofter (i særlige standardstørrelser). Sådan noget har du ikke, og det vil du faktisk heller ikke have? Dit rum, dine regler. Hvis du alligevel vil have et LED-panel, så kan man også montere eller hænge det som en almindelig loftlampe. Hvorfor går vi så meget op i LED-paneler, tænker du måske? Fordi de simpelthen bare er elegante og vender op og ned på begrebet „lys“. For de adskiller sig tydeligt fra punkt-lyskilder (f.eks. den traditionelle glødepære). På et LED-panel lyser hele fladen, på nogle produkter med RGB-funktion sågar i forskellige farver, og det ensartet, klart og blændfrit. På den måde opnår man en bredt udspredt belysning med en af de mest elegante belysningsmetoder i vor tid. Tip: Med LED-paneler, der kan betjenes med en fjernbetjening, bliver denne belysningsmetode derudover også udpræget bekvem.

  » Til kategorien

  LED indendoersbelysning
  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

  Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

  Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

  150 kr. rabatkode

  *Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 900 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.