Krystal væglamper

Vores anbefalinger fra denne kategori

  Væglamper med krystal og flotte funklende effekter

  Hvis du godt kan lide lidt punk og pragt med flotte, funklende effekter, findes der næppe noget bedre materiale end krystal, og hvis du vil have mest mulig fryd for øjet, skal det selvfølgelig befinde sig i synshøjde. Hvad kunne så være bedre end en dekorative krystal-væglampe, der både sikrer en smuk, varm lysstemning, og samtidig skaber flotte scenerier med lys og skygger på væggen?

  Hvilke mærker inden for krystal-væglamper findes der?

  Er du typen, der kun vil have det allerbedste? Så skal lampen sikkert være fremstillet hos en kendt mærkeproducent. Hvilke, der findes, ser du nemt, når du kalder filteret „Producent“ frem. I oversigten sætter du bare flueben ved de mærker, du bedst kan lide – for eksempel Kolarz, Schonbek eller Swarovski.

  Passer væglamper med krystal til den antikke stil?

  Hvis du godt kunne tænke dig at springe tilbage til forlængst forgangne tider, vil en væglampe med krystal være en fremragende ide - så er der garanti for en nostalgisk slotsstemning. Tip: Især hvis væglamperne med krystal kombineres med gyldne toner passer de rigtigt godt til en antik indretning.

  Væglamper krystal
  Væglamper krystal
  Væglamper krystal

  Findes der krystal-væglamper med flere lyskilder?

  Væglamper - også dem med krystal - findes både med én og flere lyskilder, og på produktbillederne kan du nemt se, hvor mange lyskilder den pågældende model har. Langt de fleste væglamper har én eller to lyskilder.

  Bør krystal-væglamper være med LED?

  Den moderne LED-teknik har så mange fordele, der ikke er til at komme udenom - heller ikke når det gælder en væglampe med krystal i antikt look. Sammenlignet med den traditionelle glødepære får du:

  • en energibesparelse på 80-90%
  • en 50 gange højere levetid
  • op til 50.000 timers lys
  • en fremragende varmestyring
  • mulighed for kompakte designs

  Hvordan tænder man væglamper af krystal? Der er flere forskellige muligheder

  • på en vægkontakt
  • på en kontakt direkte på lampen
  • på en kontakt på ledningen
  • med en fjernbetjening (med den kan man også styre multifarve-funktionen, hvis lampen har den mulighed)

  Tip: I shoppen kan du via filteret „Med kontakt“ vælge den type, du helst vil have.

  Væglamper krystal
  Væglamper krystal

  Hvordan rengør man krystal-væglamper?

  En tør rengøring er i hvert fald nok: du skal bare bruge en støveklud til at fjerne støv og smuds. Hvis du gør det regelmæssigt behøver du aldrig kæmpe med snavs, der har sat sig fast. Tip: Hvis du bedst kan lide at bruge en fugtig klud, er det bedst at lade være, når det handler om væglamper. Der skal ikke meget til, før der er beskidte sprøjt på væggen, og så skal du måske pludselig også i gang med et malerprojekt. Hvis du alligevel tager en - godt opvredet! - fugtig klud, skal du under alle omstændigheder først slukke for strømmen - for din egen sikkerheds skyld.

  Har du slet ikke fået besvaret alle dine spørgsmål endnu? Vores tekniske kundeservice glæder sig til at høre fra dig. Bare ring på +45 89 88 18 90 eller skriv via kontaktformularen - vi lover, at du får et hurtigt svar.

  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

  Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

  Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

  10 % rabatkode

  *Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 1 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.