Kontor pendellamper

Vores anbefalinger fra denne kategori

  Hængelamper/pendellamper på kontoret og i erhverv

  Pendellamper anvendes til forskellige formål i erhvervslivets drift, alt fra kontor- til barbelysning. I alle erhverv findes en ynglings hængelampe.

  I kontorbelysningsdriften er de fleste pendellamper udstyret med gitter eller spredeskærme, for at undgå blænding. Her kan pendellamper under visse omstændigheder, erstatte separate arbejdspladslamper. Pendellamper har udover de normale skrivebordlamper, to store fordele: for det første belyser de ved sin langstrakte udformning, hele skrivebordet ligeligt, og for det andet kommer pendellampens lys altid fra oven og ikke fra siden. På denne måde undgås skygger. En tredje fordel ved hængelamper er, at du ikke behøver en ekstra plads på dit skrivebord.

  I Foyerer, restauranter eller på cafeer, bliver hængelamper gerne hængt op over borde eller skranke. Hængelamper udstråler her ægte hygge. På grund af at lyskeglen lyser nedad, vil gæsten, der træder ind i lobbyen, ikke blive blændet, og på restauranter adskiller hængelamper visuelt de forskellige borde fra hinanden.

  Anvendelsesmulighederne for pendellamper spænder vidt og bredt. Vi rådgiver Dem gerne i valget af den helt rigtige pendellampe, til lige præcis dine belysningsidéer.


  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

  Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

  Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

  10 % rabatkode

  *Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 1 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.