Kontor loftlamper

Vores anbefalinger fra denne kategori

  Loftbelysning til kontorer skaber bedre arbejdsvilkår og produktivitet

  Her findes loftsbelysning til kontor- og salgslokaler: fra lamper med indbyggede gitre eller miljørigtige lamper, til hængelamper i forskellige varianter til kontor- og mødelokaler, såvel energibesparende belysning som downlights. Vi rådgiver gerne i forhold til professionel loftbelysning.

  Mere produktivitet og indkomst, med optimal loftsbelysning

  I kontor- og forretningslokaler, sørger en ergonomisk god og nyttig loftbelysning for ikke trættende arbejdsforhold, og åbner dermed op for muligheden, for øget produktivitet og effektivitet. Og de opløftede vareudstillinger på salgsarealerne, kommer til sin ret med de attraktive lyseffekter specielt sammen med effektiv loftbelysning.

  Således kan en omhyggeligt planlagt brug af særligt loft belysning i virksomheden, refinansiere sig selv efter kort tid, og derefter give indbringende ydelser. Alene pengeværdien er en meget god forretningsmæssig grund til at gøre emnet loftsbelysning til en Chef-sag.

  Særlig vigtig for den korrekte loftbelysning, er et optimalt lysudbytte, dog uden blænde-effekt. Dette er grundet, at blænding påvirker den visuelle opfattelse ekstremt og opfattes af de fleste mennesker, endda som smertefuld. I forretningsmæssig loftbelysning, forebygges denne uønskede lysoplevelse ofte med blændingsnedsættende lamelsystemer.

  I salgsområdet, kan specielle lyskilder eller afskærmninger, sørge for en meget visuel belysning af særligt udsatte varer og dermed selektivt fange potentielles kunders opmærksomhed, ved koordineret loftbelysning i salgsområdet.


  • 40.000 produkter
  • Gratis levering fra 999 kr.*
  • Gratis retur inden for 50 dage

  Eksklusive, ekstrarabatter kun for nyhedsbrevsabonnenter!

  Tilmeld dig gratis Lampegigantens nyhedsbrev nu og sikr dig eksklusive fordele!

  10 % rabatkode

  *Kan indløses ved en ny bestilling med bestillingsværdi på mindst 1 kr.. Der er kun én rabatkode per kunde og per bestilling. Rabatkoden er gyldig 21 dage, gældende fra modtagelsen af denne per mail. Kan ikke kombineres med andre rabatter og kan ikke senere trækkes fra en regning. Kan ikke indløses for undtagne producenter.